Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΦέτος τα Χριστούγεννα 'Smile & Win' με την Olympic Air
Αεροπορικές εταιρείες

Φέτος τα Χριστούγεννα 'Smile & Win' με την Olympic Air

Η Olympic Air χαρίζει κάθε μέρα από 10.000 μίλια σε 10 τυχερούς-μέλη του Travelair Club, με την εφαρμογή 'Smile&Win' μέσω της σελίδας της στο Facebook.

Η Olympic Air φέτος τα Χριστούγεννα συλλέγει χαμόγελα και χαρίζει κάθε μέρα από 10.000 μίλια σε 10 τυχερούς-μέλη του Travelair Club, με την εφαρμογή “Smile&Win” μέσω της σελίδας της στο Facebook. Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να αναρτήσουν τις πιο χαμογελαστές φωτογραφίες τους στην αντίστοιχη εφαρμογή στη σελίδα της Olympic Air στο facebook, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://on.fb.me/VyRQPq.

Εκτός από τα μίλια που κερδίζουν τα “χαμογελαστά” μέλη του Travelair Club, έχουν ακόμα ένα λόγο για να συμμετέχουν: Ανάλογα με τα χαμόγελα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθεί χρηματικό ποσό στα παιδιά της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας & Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ). Όσα περισσότερα χαμόγελα συγκεντρωθούν τόσο μεγαλύτερο ποσό θα διατεθεί στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Κάθε ημέρα κληρώνονται δέκα νικητές οι οποίοι κερδίζουν από 10.000 μίλια ο καθένας για το Travelair Club. Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα να ανεβάζει ημερησίως και μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού (Δευτέρα 31/12/2012) από μία χαμογελαστή φωτογραφία του και στη συνέχεια να πληκτρολογεί τον κωδικό της κάρτας του στο Travelair Club για να συμμετέχει στην κλήρωση για τα 10.000 μίλια κάθε μέρα. Σε περίπτωση που δεν είναι κάποιος μέλος του Travelair Club υπάρχει η δυνατότητα να εγγραφεί στην υπηρεσία μέσω συνδέσμου που βρίσκεται μέσα στην εφαρμογή. Τα ονόματα των νικητών που θα προκύπτουν από τις κληρώσεις θα ανακοινώνονται στη σελίδα του facebook της Olympic Air, ενώ τα μίλια θα καταχωρηθούν στους λογαριασμούς τους στο Travelair Club μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

Η Olympic Air, ως χορηγός της προσπάθειας της Πολιτείας για ασφαλές διαδίκτυο προτρέπει τους χρήστες να αποφεύγουν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό ανεβάζοντας φωτογραφίες παιδιών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024