Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΓ. Κεφαλογιάννης: Αύξηση εσωτερικών πτήσεων από 18 Μαΐου
Αερομεταφορές

Γ. Κεφαλογιάννης: Αύξηση εσωτερικών πτήσεων από 18 Μαΐου

Ο υφυπουργός Μεταφορών επιβεβαίωσε ότι γίνονται προκαταρκτικές συζητήσεις με την Κύπρο και το Ισραήλ για διακρατικές συμφωνίες, που θα ενεργοποιηθούν ακόμη και από τον Ιούνιο, ώστε οι συμφωνίες αυτές να έχουν ολοκληρωθεί αφενός και αφετέρου να είναι προετοιμασμένα και τα ελληνικά αεροδρόμια.

Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να αυξηθούν οι εσωτερικές πτήσεις από τις 18 Μαΐου παράλληλα με το “άνοιγμα” των μετακινήσεων από τη Δευτέρα 18 Μαΐου από νόμο σε νομό δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υφυπουργός Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης. Πρόσθεσε ακόμη ότι ως εναλλακτική ημερομηνία συζητείται η Δευτέρα 25 Μαΐου.

Για τις διεθνείς πτήσεις ο κ. Κεφαλογιάννης ανέφερε ότι την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται κατευθυντήριες γραμμές από την Ε.Ε. και θα έχουμε πιο καθαρή εικόνα.
 
Επιβεβαίωσε ότι γίνονται προκαταρκτικές συζητήσεις με την Κύπρο και το Ισραήλ για διακρατικές συμφωνίες, που θα ενεργοποιηθούν ακόμη και από τον Ιούνιο, ώστε οι συμφωνίες αυτές να έχουν ολοκληρωθεί αφενός και αφετέρου να είναι προετοιμασμένα και τα ελληνικά αεροδρόμια, τηρώντας στάση αναμονής, ωστόσο όπως ανέφερε “μήπως και δούμε την θετική έκπληξη από την Ε.Ε. και δεν πάμε σε αυτό το σενάριο”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024