Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Etihad Airways 'Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της χρονιάς 2015 για την καινοτομία της στην Τεχνολογία Καμπίνας'
Αεροπορικές εταιρείες

H Etihad Airways 'Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της χρονιάς 2015 για την καινοτομία της στην Τεχνολογία Καμπίνας'

Η Etihad Airways πρόσθεσε πρόσφατα το E-BOX, μια ενισχυμένη υπηρεσία προσωπικής ψυχαγωγίας, μια προσφορά της Panasonic EX3 με διαδραστικό σύστημα, και είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που κατάφερε να εγκαταστήσει το πρωτοποριακό σύστημα IFE σε ένα αεροσκάφος Airbus A380.

Η Etihad Airways απέσπασε το βραβείο “Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς 2015” από τον κορυφαίο εκδοτικό οίκο IFEC και το περιοδικό “Inflight” που ασχολείται με την τεχνολογία καμπίνας, και εκδίδεται από την HMG Aerospace. Η τελετή απονομής των βραβείων “Inflight” πραγματοποιήθηκε στην Έκθεση Εσωτερικών Αεροσκαφών της Μέσης Ανατολής, που πραγματοποιείται στο Ντουμπάι την προηγούμενη εβδομάδα.

Τα βραβεία κρίνονται από μια ανεξάρτητη επιτροπή εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας βάσει μιας σειράς  κριτηρίων. Η Etihad Airways κέρδισε το βραβείο με βάση τα υψηλά επίπεδα των υπηρεσιών της στον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας καμπίνας που παρέχονται στους πελάτες της σε όλες τις πτήσεις.

Η Rebecca Howells, εμπορική διευθύντρια και υπεύθυνη Εκδηλώσεων στην HMG Aerospace, δήλωσε: “Η καινοτομία, οι υπηρεσίες και η τεχνολογία αποτελούν τα κριτήρια που λαμβάνουμε υπόψη μας σε αυτά τα βραβεία και η Etihad Airways είναι αναμφίβολα ένας άξιος αποδέκτης. Κατά το περασμένο έτος, καμία άλλη αεροπορική εταιρεία δεν έχει καταγράψει τόσα νέα όσο η Etihad Airways. Κατάφερε να λανσάρει νέα προϊόντα καμπίνας που έχουν ανανεώσει τα αεροπορικά ταξίδια και έχουν έρθει με σκοπό να ανεβάσουν τον πήχη με τα πιο προηγμένα συστήματα ψυχαγωγίας, την εν πτήσει συνδεσιμότητα, παρέχοντας έτσι πρότυπο για τα σύγχρονα αεροπορικά ταξίδια”.

Η Etihad Airways έχει προσθέσει τελευταία, το E-BOX, μια ενισχυμένη υπηρεσία προσωπικής ψυχαγωγίας, μια προσφορά της Panasonic EX3 με διαδραστικό σύστημα, και είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που κατάφερε να εγκαταστήσει το πρωτοποριακό σύστημα IFE σε ένα αεροσκάφος Airbus A380. Όλα τα αεροσκάφη τύπου Α380 και Boeing 787 του στόλου θα είναι εξοπλισμένα με το Panasonic EX3. Το σύστημα παρέχει εκατοντάδες ώρες on-demand ψυχαγωγίας, βελτιωμένη υπηρεσία παιχνιδιών, λύσεις για αγορές και ψυχαγωγία, 3D κινούμενους χάρτες, έναν Aeroreader, ένα νέο γραφικό περιβάλλον χρήστη (GUI) αφιερωμένο στους νεότερους επιβάτες και οθόνες υψηλής ευκρίνειας σε όλες τις καμπίνες.

Το σύστημα διαθέτει συσκευές βίντεο με οθόνη αφής, προσφέροντας σε κάθε επιβάτη σε όλες τις καμπίνες πρόσθετη οθόνη ώστε να μεγιστοποιήσουν την ψυχαγωγία τους, και να μπορούν να παίξουν παιχνίδια ή να δουν τον κινούμενο χάρτη, ενώ παράλληλα παρακολουθούν μια ταινία. Οι επισκέπτες που ταξιδεύουν μαζί μπορούν να κάνουν χρήση ενός μοναδικού βίντεο που τους επιτρέπει να δουν ταυτόχρονα το πρόγραμμα και να φιλτράρουν τις επιλογές ήχου.

Ακουστικά ακύρωσης ήχου παρέχονται σε όλες τις καμπίνες, και είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που διαθέτει ενσωματωμένες υποδοχές ήχου για όλους τους επισκέπτες, ώστε να εξασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα ήχου και την ευκολία χρήσης.

Το αεροσκάφος Α380 θα είναι εξοπλισμένο με πλήρεις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και  Wi-Fi, ενώ το B787 θα είναι εξοπλισμένο με υπηρεσία Wi-Fi, και κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2015 θα είναι διαθέσιμη η υπηρεσία 3G για κινητά τηλέφωνα.

Τον επόμενο μήνα, η Etihad Airways θα γίνει μία από τις λίγες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο που προσφέρουν υπηρεσίες συνδεσιμότητας εν πτήσει μέσω της υπηρεσίας Etihad “Wi-Fly”. Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε, επίσης, αυτή την εβδομάδα ότι γνώρισε μια δραματική αύξηση στη χρήση διαδικτύου και κινητού τηλεφώνου κατά το 2014.

Ο στόλος της Etihad Airways με υπηρεσίες συνδεσιμότητας αποτελείται από 92 επιβατικά αεροσκάφη μεταξύ των οποίων 29 Airbus A319 / 320 / 321s, 26 Α330, Α340, 11, 1 A380, 24 Boeing 777 και το πρώτο B787-9 Dreamliner. Όλα τα μελλοντικά αεροσκάφη αναμένεται να παραδοθούν μέχρι το 2015 και θα είναι εξοπλισμένα με την υπηρεσία συνδεσιμότητας εν πτήσει.

Η υπηρεσία ζωντανής τηλεόρασης της αεροπορικής εταιρείας είναι διαθέσιμη σε 43 αεροσκάφη ευρείας ατράκτου, φέρνοντας με αυτόν τον τρόπο την ποιότητα του περιεχομένου από επτά τηλεοπτικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένου του BBC World News, Sport 24 και CNN, τα κορυφαία τρία κανάλια υψηλής δημοσιότητας, και το CNBC, το Euronews, το NHK World Premium της Ιαπωνίας, και το Sky News της Αραβίας.

Το “Inflight” δημοσιεύεται κάθε δίμηνο και αποτελεί κορυφαία έκδοση με θέματα ειδήσεων και ανάλυση του κλάδου IFE/συνδεσιμότητας και τεχνολογίας καμπίνας, παρέχοντας στους αναγνώστες πληροφορίες που απαιτούνται για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με την επιλογή των προϊόντων και των υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων του σχεδιασμού και της εφαρμογής των νέων προσφορών στις καμπίνες των εμπορικών και επιχειρηματικών αεροσκαφών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024