Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαH Hellenic Seaplanes και η Athens Ambulance συνάπτουν στρατηγική συμμαχία
Αερομεταφορές

H Hellenic Seaplanes και η Athens Ambulance συνάπτουν στρατηγική συμμαχία

Η από κοινού δημιουργία υπηρεσιών εναέριου ασθενοφόρου θα προσφέρει βελτιωμένη υποδομή σύνδεσης και ταχεία ανάπτυξη γραμμών αεροδιακομιδών από όλα τα υδατοδρόμια που θα δημιουργηθούν στην Ελλάδα.

Η Hellenic Seaplanes και η Athens Ambulance ανακοίνωσαν ότι σύναψαν βασική συμφωνία που τις οδηγεί σε στρατηγική συμμαχία, η οποία θα επικεντρώνεται σε υπηρεσίες αεροδιακομιδών προάγοντας τη δημόσια υγεία σε ασθενείς νησιών και απομακρυσμένων περιοχών με δυνατότητες άμεσης και έγκαιρης μετάβασης σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Hellenic Seaplanes και η Athens Ambulance θα αναπτύξουν από κοινού, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, θα σχεδιάσουν τη μελλοντική συνεργασία για τη δρομολόγηση αποκλειστικού ασθενοφόρου υδροπλάνου για τη συνεχή βελτίωση ποιότητας, υποστήριξης και εξυπηρέτησης των ασθενών, κοινωνώντας ένα ανθρωπιστικό όραμα κοινωνικού οφέλους.

Η Athens Ambulance διαθέτει εκτός από ιδιωτικά ασθενοφόρα και την πιο έμπειρη ιατρική ομάδα στις αεροδιακομιδές. Με ποιότητα και πρωτοποριακές υπηρεσίες προάγει το συμφέρον του ασθενούς για ποιοτική αεροδιακομιδή και εν γένει ασυναγώνιστες υψηλού επιπέδου αεροδιακομιδές.
 
“Η συνεργασία αυτή έχει στρατηγική σημασία για την Hellenic Seaplanes και την Athens Ambulance καθώς ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καθημερινών απαιτήσεων”, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Νικόλας Χαραλάμπους. “Η σύναψη στρατηγικής συμμαχίας με την Athens Ambulance μας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσουμε τους πόρους μας έτσι ώστε να προσφέρουμε λύσεις προστιθέμενης αξίας και κοινωνικής ευθύνης”.

“Τα δίκτυα υδατοδρομίων της Hellenic Seaplanes θα υποστηρίξουν το υψηλής ποιότητας επίπεδο υπηρεσιών της Athens Ambulance”, δήλωσε o νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Θεόδωρος Μενδρινός “και μέσω της συνεργασίας αυτής είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των ασθενών μας με ακόμη υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες και λύσεις”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024