Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Rynanair ξεκινά πάλι τις πτήσεις από Αθήνα
Αεροπορικές εταιρείες

H Rynanair ξεκινά πάλι τις πτήσεις από Αθήνα

Το πλήρες πρόγραμμα ισχύει από την 1η Ιουλίου, με πτήσεις προς 30 προορισμούς, όπως η Μπολόνια, το Βερολίνο ή το Σαρλερουά.

Η Ryanair ανακοίνωσε την επανεκκίνηση των πτήσεών της από την Αθήνα, μετά από μια περίοδο αναγκαστικής διακοπής εξαιτίας των περιορισμών του COVID-19. Στις 24 Ιουνίου η πτήση Αθήνα – Ρώμη (Ciampino) σηματοδότησε την έναρξη του θερινού προγράμματος της Ryanair για το 2020 στην Αθήνα.

Σε συνέχεια της άρσης των ταξιδιωτικών περιορισμών, οι Ευρωπαίοι μπορούν να προγραμματίσουν την καλοκαιρινή τους απόδραση, με τις πιο φθηνές τιμές και με την ασφάλεια που προσφέρουν τα νέα υγειονομικά μέτρα που εφαρμόζει η Ryanair για την προστασία και την καλή υγεία των πληρωμάτων και των πελατών της, καθώς αυξάνει τη δραστηριότητά της αυτό το καλοκαίρι.

Εκ μέρους της Ryanair, η Chiara Ravara δήλωσε: “Η Ryanair είναι χαρούμενη που ανακοινώνει την επανεκκίνηση των πτήσεών της από την Αθήνα, μετά από σχεδόν 4 μήνες διακοπής. Η πτήση μας από την Αθήνα προς τη Ρώμη / Ciampino αποτέλεσε την έναρξη του θερινού προγράμματος 2020 της Ryanair για την Αθήνα, το οποίο από σήμερα προσφέρεται στο σύνολό του στη διάθεση του κοινού για κρατήσεις, συμπεριλαμβάνοντας 30 δρομολόγια προς προορισμούς αναψυχής & business σε όλη την Ευρώπη.

Για να γιορτάσουμε τη νέα αρχή του θερινού μας προγράμματος από την Αθήνα, εγκαινιάσαμε πωλήσεις θέσεων από μόνο €19.99 απλή διαδρομή, για ταξίδι τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο 2020, με την κράτηση να έχει ολοκληρωθεί έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 3 Ιουλίου. Καθώς αυτές οι εντυπωσιακά χαμηλές τιμές αναμένεται να γίνουν γρήγορα ανάρπαστες, οι επιβάτες θα πρέπει να επισκεφθούν το ryanair.com και να μη χάσουν αυτή την ευκαιρία”.

Η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, ανέφερε: “Μετά από τέσσερεις πολύ δύσκολους μήνες για όλους μας, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την επιστροφή της Ryanair στη Βάση της στην Αθήνα, η οποία συνδυάζεται με τη δυνατότητα επιλογής, για το ταξιδιωτικό κοινό, ανάμεσα σε 30 προορισμούς στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι. Ευχόμαστε πάντα  ασφαλείς και γεμάτες πτήσεις στον πολύ σημαντικό αεροπορικό συνεργάτη μας και συνεχίζουμε  να υποστηρίζουμε τα αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας  από και προς την αεροπορική αγορά της Αθήνας!”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024