Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Aegean ψηφίστηκε ‘Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη’ στα 2015 World Airline Awards
Αεροπορικές εταιρείες

Η Aegean ψηφίστηκε ‘Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη’ στα 2015 World Airline Awards

Περισσότεροι από 18,89 εκατ. επιβάτες ξεχώρισαν για 5η συνεχή χρονιά την Aegean ανάμεσα σε περισσότερες από 245 εταιρείες από ολόκληρο τον κόσμο. Η εταιρεία εξασφάλισε τη δεύτερη ισχυρή θέση στην κατηγορία 'Παγκόσμια Περιφερειακή Αεροπορική εταιρεία'.

Η Aegean, μέλος της Star Alliance, αναδείχθηκε ακόμη μία φορά “Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη για το 2015” κατά την παρουσίαση των βραβείων Skytrax World Airline Awards 2015, ενώ κατάφερε να εξασφαλίσει τη δεύτερη ισχυρή θέση στην Κατηγορία Παγκόσμια Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία. Η απονομή πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουνίου 2015 κατά την διάρκεια του Paris International Airshow, και όπως αναφέρθηκε από τους ίδιους τους διοργανωτές της απονομής, η Aegean, διατήρησε την κυριαρχία της στην Ευρώπη, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μια ισχυρή θέση και στην παγκόσμια κατάταξη.

Στην ψηφοφορία, που πραγματοποιήθηκε μέσα στο πλαίσιο των Skytrax World Airline Awards, γνωστών ως βραβείων επιλογής επιβατών, την περίοδο Σεπτεμβρίου 2014 – Μαΐου 2015, περισσότεροι από 18,89 εκατ. επιβάτες και περισσότερες από 105 εθνικότητες, επιβράβευσαν την Aegean για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει στους επιβάτες της. Το βραβείο αυτό απονέμεται στην Aegean για 5η συνεχόμενη χρονιά και για 6η φορά από το 2009 έως σήμερα.

Τα World Airline Awards είναι τα κορυφαία βραβεία κύρους και αριστείας στην αεροπορική βιομηχανία παγκοσμίως και αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία για μία αεροπορική εταιρεία, αφού στηρίζονται αποκλειστικά στην  ψήφο των επιβατών.

Ο  κ. Δημήτρης Γερογιάννης, διευθύνων σύμβουλος της Aegean, δήλωσε: “Με ιδιαίτερη τιμή παραλαμβάνουμε το βραβείο της Καλύτερης Περιφερειακής Αεροπορικής Εταιρείας στην Ευρώπη για το 2015, ένα βραβείο που η Aegean λαμβάνει για πέμπτη συνεχόμενη φορά και έκτη φορά από το 2009. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επιβάτες μας για την εμπιστοσύνη τους και φυσικά να ευχαριστήσω το ανθρώπινο δυναμικό της Aegean που ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις των καιρών. Η προσπάθειά  μας για περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών προς τους επιβάτες μας θα συνεχιστεί με την ίδια αφοσίωση, Η σημαντική αυτή διεθνής διάκριση, αποτέλεσμα της προσήλωσής μας στην συνεχή βελτίωση της ανταγωνιστικότητας μας, αποδεικνύει ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να ξεχωρίσουν σε διεθνές επίπεδο και απαιτητικές, ανταγωνιστικές αγορές”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024