Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Air France κερδίζει ξανά το πρώτο βραβείο για την Εξυπηρέτηση Πελατών
Αεροπορικές εταιρείες

Η Air France κερδίζει ξανά το πρώτο βραβείο για την Εξυπηρέτηση Πελατών

Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει τις προσπάθειες των ομάδων της Air France να αναβαθμίσουν την εμπειρία των πελατών και να κάνουν τη διαφορά με την φροντίδα τους προς εκείνους.

Την 1η Μαρτίου 2017, η Air France βραβεύθηκε με το πρώτο βραβείο Εξυπηρέτησης Πελατών* στον κλάδο των μεταφορών για δεύτερη συνεχή χρονιά.  

Η 13η αυτή διοργάνωση των βραβείων Customer Relations BearingPoint – Kantar TNS έλαβε χώρα στο γαλλικό Υπουργείο Οικονομικών με την παρουσία 25 μελών του προσωπικού της Air France που έλαβαν τη διάκριση.

Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει τις προσπάθειες των ομάδων της Air France να αναβαθμίσουν την εμπειρία των πελατών και να κάνουν τη διαφορά με την φροντίδα τους προς εκείνους. Η βράβευση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια ακόμη που έλαβε η εταιρεία πρόσφατα, το βραβείο “Spirit of Service” από τον Γαλλικό Σύνδεσμο Εξυπηρέτησης Πελατών.  

Με αφορμή αυτή την βράβευση, η Anne Rigail, εκτελεστική αντιπρόεδρος Εξυπηρέτησης Πελατών δήλωσε: “Είμαι εξαιρετικά περήφανη που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο, το οποίο είναι αφιερωμένο σε όλο το προσωπικό της εταιρείας και που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά απέδειξε την αφοσίωσή του στους πελάτες, παρέχοντάς τους υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους”.

* Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τις BearingPoint & Kantar TNS το 2016 σε δείγμα 4.000 ανθρώπων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024