Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Air France παρουσιάζει το 'Cinema to Go' με αφορμή το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών
Αεροπορικές εταιρείες

Η Air France παρουσιάζει το 'Cinema to Go' με αφορμή το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών

Γιορτάζοντας την 36η επέτειο συνεργασίας της με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, η Air France προσφέρει με το Cinema to Go την ευκαιρία στους επιβάτες της να παρακολουθήσουν ή να ολοκληρώσουν την ταινία από την συλλογή 'Cannes Film Festival' που δεν πρόλαβαν κατά τη διάρκεια της πτήσης τους, μέσω του tablet, smartphone ή PC τους.

Από τις 7 έως τις 21 Μαΐου 2016 η Air France παρουσιάζει το Cinema to Go, μια ξεχωριστή ευκαιρία για τους επιβάτες να παρακολουθήσουν μια συλλογή από ταινίες που έχουν κερδίσει βραβεία στο Φεστιβάλ των Καννών, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πτήση τους. Το Cinema to Go προσφέρεται σε συγκεκριμένες πτήσεις από το Los Angeles στο Παρίσι-Charles de Gaulle.

Γιορτάζοντας την 36η επέτειο συνεργασίας της με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, η Air France προσφέρει με το Cinema to Go την ευκαιρία στους επιβάτες της να παρακολουθήσουν ή να ολοκληρώσουν την ταινία από την συλλογή “Cannes Film Festival” που δεν πρόλαβαν κατά τη διάρκεια της πτήσης τους, μέσω του tablet, smartphone ή PC τους με έναν δωρεάν κωδικό που προφέρεται από την εταιρεία.

Με τον τρόπο αυτό, οι σινεφίλ μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την κινηματογραφική εμπειρία μετά το πέρας του ταξιδιού τους επιλέγοντας μια ταινία από την συλλογή που βρίσκεται διαθέσιμη επί του αεροσκάφους, όπως “Ο Πιανίστας” που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικά το 2002, το “Περσέπολις” που κέρδισε το Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής το 2007, το “The Artist” που κέρδισε το Βραβείο του Καλύτερου Ηθοποιού το 2011, “To Mερίδιο των Aγγέλων” που κέρδισε το Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής το 2012 και πολλά άλλα.

Επιπλέον, τον Μάιο, η Air France προσφέρει σε όλους τους πελάτες της την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτή τη μοναδική συλλογή των βραβευμένων ταινιών στις Κάννες στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, εξασφαλίζοντας την μέγιστη ψυχαγωγία για τους επιβάτες.  

Ένας πραγματικός κινηματογράφος στον ουρανό
Η Air France, επίσημος συνεργάτης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών από το 1980, προσφέρει τώρα μια ακόμα μεγαλύτερη επιλογή ταινιών στις πτήσεις της. Η Εταιρεία προσφέρει έως και 1.200 ώρες προγράμματος on demand, διαθέσιμο αμέσως μετά την επιβίβαση και μέχρι την άφιξη στο αεροδρόμιο προορισμού.

Με περισσότερες από 38.000 οθόνες αφής στη διάθεση των επιβατών για πλοήγηση, η Air France προσφέρει στους πελάτες της μια καινούρια επιλογή από νέες κωμωδίες, δράματα και ταινίες δράσης κάθε μήνα.

Προκειμένου να προσφερθεί μια σειρά από ταινίες που να είναι προσαρμοσμένες στα γούστα και την κουλτούρα όλων των επιβατών της, οι μισοί εκ των οποίων προέρχονται από διάφορες χώρες, υπάρχει διαθέσιμη μια μεγάλη συλλογή από ταινίες μεγάλου μήκους που προβάλλονται στην πρωτότυπη γλώσσα τους. Κάποιες ταινίες είναι διαθέσιμες σε έως και δέκα γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των Κινέζικων, Ιαπωνικών και Κορεάτικων.  

 Η Air France νοιάζεται εξίσου και για τους νεαρούς επιβάτες της και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ταινιών κινουμένων σχεδίων και cartoons ειδικά για αυτούς.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τις πτήσεις της Air France με Airbus A380 από το Λος Άντζελες προς το  Παρίσι-Charles de Gaulle και συγκεκριμένα για την πτήση AF065 στις 7, 11, 12, 13, 14, 18, 19, 20 και 21 Μαΐου 2016.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023