Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Avianca αυξάνει τις πτήσεις της για Κολομβία μέσω Μαδρίτης
Αεροπορικές εταιρείες

Η Avianca αυξάνει τις πτήσεις της για Κολομβία μέσω Μαδρίτης

Οι ταξιδιώτες θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής περισσότερων πτήσεων από την Μαδρίτη για τη Μπογκοτά, το Κάλι και το Μεντεγίν και περισσότερων ανταποκρίσεων για τη Λατινική Αμερική.

Σε απάντηση στο αίτημα των επιβατών που ταξιδεύουν για τουριστικούς ή επαγγελματικούς λόγους στην Κολομβία και σε άλλους προορισμούς στη Λατινική Αμερική, η Avianca αυξάνει τις πτήσεις της από Μαδρίτη προς Μπογκοτά, Κάλι και Μεντεγίν, από τις 18 Νοεμβρίου, φτάνοντας τις 35 εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Οι επιβάτες θα έχουν τέσσερις επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις στο δρομολόγιο Μαδρίτη – Μπογκοτά, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή. Η αεροπορική εταιρεία θα προσθέσει δύο επιπλέον πτήσεις για Κάλι, κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Επίσης, οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν μεταξύ Μαδρίτης και Μεντεγίν, θα έχουν στη διάθεσή τους μία επιπλέον πτήση, κάθε Τρίτη.

Συμπεριλαμβανομένων αυτών των νέων πτήσεων, η αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει 18 εβδομαδιαίες πτήσεις από Μαδρίτη προς Μπογκοτά, μία καθημερινή πτήση προς Κάλι και τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις προς Μεντεγίν, όλες απευθείας και χωρίς ενδιάμεσο σταθμό. Επίσης, με τις ήδη υπάρχουσες, επτά πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ της Βαρκελώνης και της Μπογκοτά, η εταιρεία θα προσφέρει πάνω από 17.500 θέσεις εβδομαδιαίως, μεταξύ των δύο χωρών.

Οι νέες πτήσεις θα πραγματοποιούνται με σύγχρονα αεροσκάφη Boeing 787, χωρητικότητας 250 θέσεων, 28 στη Διακεκριμένη και 222 στην Οικονομική θέση, συνδυάζοντας άνεση, χώρο και απόδοση, καθώς και την πιο προηγμένη τεχνολογία.

Περισσότερες ανταποκρίσεις μεταξύ Λατινικής Αμερικής και Ευρώπης
Με την αύξηση της προσφοράς των πτήσεων της, η συνδεσιμότητα μεταξύ Ευρώπης και Λατινικής Αμερικής ενισχύεται σημαντικά. Οι ταξιδιώτες από την ισπανική πρωτεύουσα θα έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές για ανταποκρίσεις με περισσότερους από 100 προορισμούς που εξυπηρετούνται από την Avianca στην Κολομβία και την Αμερική.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024