Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΗ British Airways καταργεί άλλες 10.000 πτήσεις μικρών αποστάσεων στο Heathrow
Αεροπορικές εταιρείες

Η British Airways καταργεί άλλες 10.000 πτήσεις μικρών αποστάσεων στο Heathrow

Η εταιρεία ενημέρωσε τους πελάτες που ταξιδεύουν μαζί μας της αυτόν τον χειμώνα για ορισμένες προσαρμογές στο πρόγραμμά της, οι οποίες θα περιλαμβάνουν την ενοποίηση ορισμένων από τις πτήσεις σε κοντινές αποστάσεις, προς προορισμούς με πολλαπλές υπηρεσίες.

Η βρετανική BA περιορίζει το χειμερινό της πρόγραμμα κατά 8% μέχρι το τέλος Μαρτίου και περισσότερες από 600 πτήσεις θα ακυρωθούν έως τα τέλη Οκτωβρίου. Η απόφαση αυτή ερχεται καθώς το Αεροδρόμιο Heathrow αποφάσισε να παρατείνει το ανώτατο όριο επιβατών που επέβαλε τον περασμένο μήνα, λόγω των συνεχιζόμενων ελλείψεων προσωπικού.

“Ενώ η συντριπτική πλειονότητα των πελατών μας θα ταξιδέψει όπως έχει προγραμματιστεί και προστατεύουμε τους βασικούς προορισμούς διακοπών πάνω από τη μισή χρονιά, θα χρειαστεί να κάνουμε κάποιες περαιτέρω ακυρώσεις”, δήλωσε η British Airways. “Επιπλέον, ενημερώνουμε τους πελάτες που ταξιδεύουν μαζί μας αυτόν τον χειμώνα για ορισμένες προσαρμογές στο πρόγραμμά μας, οι οποίες θα περιλαμβάνουν την ενοποίηση ορισμένων από τις πτήσεις μας σε κοντινές αποστάσεις, προς προορισμούς με πολλαπλές υπηρεσίες”.

“Θα προσφέρουμε στους πελάτες που επηρεάζονται από οποιαδήποτε από αυτές τις αλλαγές μια εναλλακτική πτήση με την British Airways ή άλλη αεροπορική εταιρεία ή επιστροφή χρημάτων“, καταλήγει η ανακοίνωση, δίνοντας στους πελάτες ειδοποίηση αρκετών μηνών για αλλαγές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024