Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Croatia Airlines ξεκινά τις πτήσεις προς Αθήνα για το καλοκαίρι 2019
Αεροπορικές εταιρείες

Η Croatia Airlines ξεκινά τις πτήσεις προς Αθήνα για το καλοκαίρι 2019

Μέχρι τις 26 Οκτωβρίου 2019, η Croatia Airlines θα συνδέει την Αθήνα με το Ντουμπρόβνικ και το Ζάγκρεμπ καθημερινά εκτός Παρασκευής και από την 1η Ιουνίου μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου 2019 θα αναχωρεί απευθείας πτήση από την Αθήνα προς το Σπλιτ κάθε Σάββατο.

Η Croatia Airlines, ο εθνικός αερομεταφορέας της Κροατίας που φέτος γιορτάζει τα τριακοστά γενέθλιά του, πραγματοποίησε την Τετάρτη 17 Απριλίου εκδήλωση για εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου με την υποστήριξη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.
 
Την εκδήλωση, η οποία περιλάμβανε παρουσιάσεις της Croatia Airlines και της πόλης του Ζάγκρεμπ, τίμησαν με την παρουσία τους ο πρέσβης της Κροατίας, Aleksandar Sunko, η Aurelija Leskovar, Area Manager Κροατίας και Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Croatia Airlines, η Anamarija Jurinjak, επικεφαλής του τμήματος Προωθητικών Ενεργειών της Croatia Airlines, η Martina Tomljenovic, εκπρόσωπος του Οργανισμού Τουρισμού του Ζάγκρεμπ και η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.
 
Η εκδήλωση για τους Έλληνες τουριστικούς πράκτορες και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, πραγματοποιήθηκε με αφορμή την έναρξη των πτήσεων της Croatia Airlines για τη θερινή περίοδο 2019.
 
Μέχρι τις 26 Οκτωβρίου 2019, η Croatia Airlines θα συνδέει την Αθήνα με το Ντουμπρόβνικ και το Ζάγκρεμπ καθημερινά εκτός Παρασκευής και από την 1η Ιουνίου μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου 2019 θα αναχωρεί απευθείας πτήση από την Αθήνα προς το Σπλιτ κάθε Σάββατο. 
 
Τη φετινή περίοδο, η Croatia Airlines -πλήρες μέλος της Star Alliance από το 2010- θα πετά απευθείας προς 38 προορισμούς, σε 24 χώρες της Ευρώπης.
 
 
Από αριστερά προς τα δεξιά: O Goran Prokopec, εμπορικός ακόλουθος της Πρεσβείας της Κροατίας, ο πρέσβης της Κροατίας, Aleksandar Sunko, η Anamarija Jurinjak, επικεφαλής του τμήματος Προωθητικών Ενεργειών της Croatia Airlines, η Martina Tomljenovic, εκπρόσωπος του Οργανισμού Τουρισμού του Ζάγκρεμπ, η Aurelija Leskovar, Area Manager Κροατίας και ΝΑ Ευρώπης της Croatia Airlines, η κα Ζωή Σκρέκη, διευθύνουσα σύμβουλος της Intermodal Air που αντιπροσωπεύει την Croatia Airlines στην Ελλάδα, η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και ο κ. Αντώνης Ροσσολάτος, εμπορικός διευθυντής της Intermodal Air.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024