Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Cyprus Airways είναι πλέον μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών IATA
Αεροπορικές εταιρείες

Η Cyprus Airways είναι πλέον μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών IATA

Τον Ιούλιο του 2018 η εταιρεία ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα IOSA (Επιχειρησιακός Έλεγχος Ασφάλειας της ΙΑΤΑ), προϋπόθεση για να γίνει μέλος της IATA.

Η Cyprus Airways ανακοινώνει ότι έχει γίνει μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA), η οποία εκπροσωπεί περισσότερες από 280 αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο.

Τον Ιούλιο του 2018 η εταιρεία ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα IOSA (Επιχειρησιακός Έλεγχος Ασφάλειας της ΙΑΤΑ), προϋπόθεση για να γίνει μέλος της  IATA.

“Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που έχουμε γίνει πλήρες μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ), μόλις 16 μήνες μετά την έναρξη λειτουργείας της εταιρείας μας. Η συμμετοχή μας στην ΙΑΤΑ μας δίνει τη δυνατότητα συνεργασίας με άλλες αερογραμμές-μέλη, όπως συμφωνίες codeshare και interline, επιτρέποντας μας να προσφέρουμε στους επιβάτες μας πρόσβαση σε ευρύτερο δίκτυο δρομολογίων”, δήλωσε η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways.

Η Cyprus Airways ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017 και συνδέει την Κύπρο με 10 προορισμούς στην Ευρώπη, Ρωσία και Μέση Ανατολή. Η Cyprus Airways έχει ως βάση τη Λάρνακα. Όλες οι πτήσεις της Cyprus Airways λειτουργούν με σύγχρονα αεροσκάφη Airbus A319, χωρητικότητας 144 θέσεων Οικονομικής. Ο μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλει στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στην Κύπρο, ενώ παράλληλα να διευρύνει τις ταξιδιωτικές επιλογές των Κυπρίων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024