Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Cyprus Airways Ταχύτερα Αναπτυσσόμενη Αεροπορική Εταιρεία στην Ελλάδα
Αεροπορικές εταιρείες

Η Cyprus Airways Ταχύτερα Αναπτυσσόμενη Αεροπορική Εταιρεία στην Ελλάδα

Στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου οι Κυπριακές Αερογραμμές ενίσχυσαν τα δρομολόγιά τους στις εσωτερικές πτήσεις μεταξύ των αεροδρομίων Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου και Ρόδου.

Η Cyprus Airways ανακηρύχθηκε στην Ελλάδα η Ταχύτερα Αναπτυσσόμενη Αεροπορική Εταιρεία κατά το 2012  ανάμεσα στις 10 εταιρείες που κατέγραψαν την υψηλότερη επιβατική  κίνηση το 2012 δραστηριοποιούμενες στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών. Η μεγάλη αυτή τιμητική διάκριση για την αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, προήλθε από τις αρχές του Διεθνούς Αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος”, οι οποίες  σε ειδική τελετή πρόσφεραν στην εταιρεία το αντίστοιχο βραβείο.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 13ου Συνεδρίου Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών που διοργάνωσε στις 14 Φεβρουαρίου το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, στο οποίο συμμετείχαν κορυφαίοι εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, καθώς επίσης και  τουριστικοί παράγοντες της χώρας.

Εκ μέρους των Κυπριακών Αερογραμμών το βραβείο παρέλαβε  ο κ. Γιώργος Αντώναρος, διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας, ο οποίος υπογράμμισε ότι η εταιρεία αναπτύσσεται με ένα εξαιρετικό ρυθμό στη χώρα.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Cyprus Airways πρόκειται για μια πολύ σημαντική διάκριση, αν αναλογιστεί κανείς ότι μόλις στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου οι Κυπριακές Αερογραμμές ενίσχυσαν τα δρομολόγιά τους στις εσωτερικές πτήσεις μεταξύ των αεροδρομίων Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου και Ρόδου.

Σήμερα οι Κυπριακές Αερογραμμές πραγματοποιούν στην Ελλάδα τα ακόλουθα εσωτερικά δρομολόγια:

  • Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, 3 πτήσεις καθημερινά.
  • Αθήνα – Ηράκλειο – Αθήνα, 2 πτήσεις καθημερινά
  • Αθήνα – Ρόδος – Αθήνα, 2 πτήσεις  καθημερινά
  • Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο – Θεσσαλονίκη 1 πτήση καθημερινά
  • Θεσσαλονίκης – Ρόδος – Θεσσαλονίκη, 4 πτήσεις  εβδομαδιαίως
  • Ηράκλειο – Ρόδος – Ηράκλειο, 3 πτήσεις εβδομαδιαίως.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024