Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Delta ενισχύει τη σύνδεση με Ελλάδα: Απευθείας πτήση Ατλάντα – Αθήνα ύστερα από 10 χρόνια
Αεροπορικές εταιρείες

Η Delta ενισχύει τη σύνδεση με Ελλάδα: Απευθείας πτήση Ατλάντα – Αθήνα ύστερα από 10 χρόνια

Το νέο δρομολόγιο συμπληρώνει τις δύο καθημερινές πτήσεις από τη Νέα Υόρκη – JFK.

Για πρώτη φορά εδώ και 10 χρόνια, οι ταξιδιώτες θα μπορούν να πετάξουν απευθείας από την Ατλάντα στην Αθήνα, όταν η Delta θα ξεκινήσει καθημερινές πτήσεις από το μεγαλύτερό της αεροδρόμιο προς την ελληνική πρωτεύουσα, στις 2 Ιουλίου. Η Delta επίσης πραγματοποιεί δρομολόγια και από το αεροδρόμιο JFK – στη Νέα Υόρκη, δίνοντας στους ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ την επιλογή τριών πτήσεων κάθε μέρα.

“Είμαστε ευτυχείς που ανταποκρινόμαστε στο αίτημα για περισσότερα ταξίδια από την Αμερική στην Ελλάδα, προσθέτοντας αυτήν την καθημερινή, απευθείας πτήση από την Ατλάντα στην Αθήνα, παράλληλα με τις αυξημένες πτήσεις από τη Νέα Υόρκη – JFK, βοηθώντας έτσι την αναζωογόνηση της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας”, είπε η Amy Martin, Managing Director – International Network Planning. “Η Ελλάδα είναι ένας αγαπημένος προορισμός για τους Αμερικανούς ταξιδιώτες και καθώς θα ανοίγουν τα φτερά τους, οι επιβάτες μας μπορούν να περιμένουν διακοπές που θα μείνουν στη μνήμη τους, είτε εξερευνώντας την ιστορία του τόπου είτε χαλαρώνοντας στις πεντακάθαρες παραλίες”.

H Delta ξανάρχισε τις πτήσεις της από τη Νέα Υόρκη – JFK στην Αθήνα το Μάιο, όταν η Ελλάδα έγινε μια από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη που άνοιξε τα σύνορά της για εμβολιασμένους Αμερικανούς. Η αεροπορική εταιρεία έχει προγραμματίσει να πραγματοποιεί τα δρομολόγια της στην Αθήνα με αεροσκάφος Airbus A330-300, που περιλαμβάνει Delta One business class, με θέσεις που γίνονται εντελώς επίπεδα κρεβάτια και πρόσβαση στο διάδρομο για όλους, καθώς και Delta Comfort+ και Main Cabin. Όλες οι υπηρεσίες μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τους συνεργάτες της Air France, KLM και Virgin Atlantic.

Οι επιβάτες μπορούν να πετάξουν στην Αθήνα από 150 αμερικανικές πόλεις, μέσω των αεροδρομίων της Delta στην Ατλάντα και το JFK.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ θα είναι ευπρόσδεκτοι ως τουρίστες και δε θα υποχρεώνονται πλέον σε καραντίνα αν διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό PCR test που εκδόθηκε 72 ώρες πριν την άφιξη. Οι ταξιδιώτες που επιστρέφουν στις ΗΠΑ υποχρεούνται να έχουν αρνητικό τεστ για COVID-19 και μπορούν να βρουν τον τρόπο να το πραγματοποιήσουν χάρη στο Travel Planning Center της Delta για τα διεθνή ταξίδια.

Τα μέτρα προστασίας της εταιρείας περιλαμβάνουν συχνή απολύμανση των επιφανειών που οι επιβάτες αγγίζουν συχνά, καθώς και αντικατάσταση των φίλτρων HEPA κορυφαίας τεχνολογίας δύο φορές συχνότερα από όσο απαιτείται.

Πέρα από ένα ασφαλέστερο ταξίδι, που αποτελεί μέρος του Delta CareStandard, όλοι οι επιβάτες που πετούν μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας, θα απολαμβάνουν επιλογές εκατοντάδων ωρών ψυχαγωγίας σε προσωπικές οθόνες στο κάθισμά τους μέσω του “in-flight entertainment”. Η βραβευμένη υπηρεσία ψυχαγωγίας της Delta επίσης περιλαμβάνει τη χρήση ανέπαφης τεχνολογίας μέσα από την εφαρμογή Fly Delta καθώς και το σχεδιασμό αυτή τη χρονιά για λειτουργία high-speed Wi-Fi κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Οι επιβάτες έχουν επίσης μεγαλύτερη ευελιξία από ποτέ να προγραμματίσουν και να αλλάξουν ημερομηνίες για τα ταξίδια τους με μια (κορυφαία για τον κλάδο) επέκταση της ισχύος έως και τις 31 Δεκεμβρίου του 2022 όλων των εισιτηρίων που λήγουν μέσα στο 2021, καθώς και όσων αγοραστούν μέσα στο 2021.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023