Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Emirates ανακοίνωσε την τέταρτη καθημερινή πτήση προς το Γιοχάνεσμπουργκ
Αεροπορικές εταιρείες

Η Emirates ανακοίνωσε την τέταρτη καθημερινή πτήση προς το Γιοχάνεσμπουργκ

Η Emirates εξυπηρετεί την Νότιο Αφρική με επτά καθημερινές πτήσεις, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των εβδομαδιαίων πτήσεων σε 49.

H Emirates, ο παγκόσμιος σύνδεσμος ανθρώπων και προορισμών, ανακοίνωσε σήμερα ότι από 26 Οκτωβρίου 2014 θα πραγματοποιεί μία τέταρτη καθημερινή πτήση από Ντουμπάι προς Γιοχάνεσμπουργκ, αυξάνοντας τον αριθμό των καθημερινών πτήσεων προς τη Νότιο Αφρική σε επτά.

Η επιπλέον πτήση ενισχύει το συνολικό αριθμό προγραμματισμένων πτήσεων της Emirates  σε 49 κάθε εβδομάδα, επιβεβαιώνοντας την παρουσία της ως μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στη Νότια Αφρική. Εκτός του Γιοχάνεσμπουργκ, η Emirates εξυπηρετεί επίσης και τους δημοφιλής προορισμούς του Κέιπ Τάουν και του Ντέρμπαν. Η σύνδεση της Νοτίου Αφρικής με το παγκόσμιο δίκτυο της Emirates και οι επτά καθημερινές πτήσεις αποδεικνύουν τη σημασία της αγοράς της Νοτίου Αφρικής για την Emirates.

“Εισάγουμε την τέταρτη καθημερινή μας πτήση από Ντουμπάι προς Γιοχάνεσμπουργκ προκειμένου να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση των επιβατών μας για πτήσεις μεταξύ αυτών των δύο σημαντικών εμπορικών και τουριστικών κέντρων. Η αυξανόμενη συχνότητα δίνει στους πελάτες μας μεγαλύτερη ευελιξία στο σχεδιασμό του ταξιδιού τους και ενισχύει τη σύνδεση με άλλες πτήσεις του δικτύου της Emirates μέσω του κόμβου του Ντουμπάι” δήλωσε ο Orhan Abbas, Senior Vice President, Commercials Operations, Latin America, Central and Southern Afrika της Emirates.

Και πρόσθεσε: “Έχουμε παρατηρήσει μια υγιή αύξηση σε ετήσια βάση, των επιβατών αυτού του δρομολογίου, η οποία αντανακλά την σταθερή οικονομική και τουριστική ανάπτυξη και των δύο πόλεων και αυτή η επένδυση αποδεικνύει την εμπιστοσύνη μας στην δυναμική της αγοράς. Το Γιοχάνεσμπουργκ παραμένει μια σημαντική πύλη για την εισερχόμενη κίνηση και είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας στους πελάτες μας, ιδιαίτερα σε αυτούς που προέρχονται από Χώρες-Μέλη του ΣΣΚ (Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου), τη Μέση Ανατολή, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία και τη Γαλλία. Η τέταρτη καθημερινή πτήση θα ενισχύσει επίσης την ευκολία σύνδεσης των εξερχόμενων επιβατών προς την Ινδία, το Πακιστάν, τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία, την Μπανγκόγκ, την Ιορδανία, το Κατάρ και το Ιράν”.

Η Emirates επεκτείνει τη συνεργασία πτήσεων κοινού κωδικού με τη South African Airways
Η Emirates και η South African Airways θα επεκτείνουν τη συνεργασία πτήσεων κοινού κωδικού προκειμένου να συμπεριληφθεί το νέο δρομολόγιο μεταξύ Ντουμπάι και Γιοχάνεσμπουργκ – προς το παρόν η South African Airways μοιράζεται πτήσεις κοινού κωδικού με όλες τις πτήσεις της Emirates από και προς τη Νότιο Αφρική. Η επέκταση της συνεργασίας κοινού κώδικα αντικατοπτρίζει την επιτυχημένη και μακροχρόνια συνεργασία μεταξύ των δύο αερομεταφορέων.

Το Boeing 777-300ER, με κωδικό EK767, που εκτελεί την πτήση, αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 11:30μ.μ. και προσγειώνεται στο Γιοχάνεσμπουργκ στις 09:30π.μ. Η πτήση της επιστροφής, με κωδικό EK768, αναχωρεί από το Γιοχάνεσμπουργκ στις  09:30π.μ. και φτάνει στο Ντουμπάι στις 19:40μ.μ. Το B777-300ER διαθέτει 354 καθίσματα και τρεις κατηγορίες θέσεων – οκτώ καθίσματα στην Πρώτη Θέση, 42 καθίσματα στη Διακεκριμένη Θέση και 304 στην Οικονομική Θέση.

Οι επιβάτες όλων των Θέσεων της Emirates απολαμβάνουν υψηλής γαστρονομίας γεύματα, τη βραβευμένη εξυπηρέτηση του πολυεθνικού πληρώματος καμπίνας των περισσότερων από 120 εθνικοτήτων, όπως επίσης και το σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει ice, με πάνω από 1.800 κανάλια που περιλαμβάνουν ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παιχνίδια, ακουστικά βιβλία και μουσική.

Η Emirates θα ενισχύσει το δίκτυο της μέσα στο 2014 με την προσθήκη του Σικάγο (5 Αυγούστου), του Όσλο (2 Σεπτεμβρίου), των Βρυξελών (5 Σεπτεμβρίου) και της Βουδαπέστης (27 Οκτωβρίου) μετά την Ταϊπέι και την Βοστόνη που εγκαινιάστηκαν φέτος.

Η Emirates εξυπηρετεί 143 προορισμούς ανά τον κόσμο με ένα νέο, τεχνολογικά προηγμένο στόλο με πάνω από 220 αεροσκάφη ευρείας ατράκτου που είναι εξοπλισμένα με τα κορυφαία χαρακτηριστικά της αγοράς. Επιπλέον, η Emirates διαθέτει το μεγαλύτερο στόλο αεροσκαφών Airbus A380 με την προσθήκη του 50ου Α380 στο στόλο της αυτόν το μήνα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024