Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Emirates ανανεώνει τη χορηγία της στον Ολυμπιακό, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2013/2014
Αεροπορικές εταιρείες

Η Emirates ανανεώνει τη χορηγία της στον Ολυμπιακό, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2013/2014

Η Emirates θα συνεχίσει να λαμβάνει αναγνώριση του εμπορικού της σήματος με το γνωστό 'Fly Emirates' να φιγουράρει στο Στάδιο Καραϊσκάκη, καθώς και δικαιώματα προβολής, φιλοξενίας και διαφήμισης.

Η Emirates και ο φετινός πρωταθλητής του Κυπέλλου Ελλάδας, Ολυμπιακός, ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους για ένα έτος, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2013/2014. Η συγκεκριμένη συμφωνία υπογραμμίζει τη συνεχή δέσμευση της Emirates προς την Ελλάδα και τον αθλητισμό σε όλο τον κόσμο.

Η Emirates θα συνεχίσει να λαμβάνει αναγνώριση του εμπορικού της σήματος με το γνωστό “Fly Emirates” να φιγουράρει στο Στάδιο Καραϊσκάκη, το σπίτι του Ολυμπιακού, καθώς και δικαιώματα προβολής, φιλοξενίας και διαφήμισης.

“Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για την Emirates για ανανέωση της συνεργασίας της με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς ο Σύλλογος έχει ενισχυθεί με διεθνείς παίκτες και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, κατακτώντας τη φετινή χρονιά το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας. Η χορηγία του Ολυμπιακού υπογραμμίζει περαιτέρω τη συνεχή υποστήριξη της Emirates στην Ελλάδα και τους οπαδούς των αθλημάτων σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο Mohammad Sarhan, Emirates Area Manager, Greece and Albania.

“Η συνεργασία μας με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού, φέρνει την Emirates πιο κοντά με τους λάτρεις των σπορ στην Ελλάδα και παράλληλα αποδεικνύει ότι η παγκόσμια δέσμευσή μας στο ποδόσφαιρο αντανακλάται και σε τοπικό επίπεδο”, πρόσθεσε ο κ. Sarhan.

Η χορηγία της Emirates προς τον Ολυμπιακό, είναι ακόμη ένα παράδειγμα της σημαντικής επένδυσης που πραγματοποιεί η Emirates στην Ελλάδα. Νωρίτερα φέτος, η Emirates ενέταξε το αεροσκάφος Boeing 777-300ER στο δρομολόγιο Αθήνα-Ντουμπάι, με στόχο να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση επιβατών για ταξίδια από και προς την Ελλάδα. Η Emirates έχει μεταφέρει περισσότερους από 84.000 επιβάτες τους πρώτους έξι μήνες του 2013 σηματοδοτώντας μια αύξηση της τάξεως του 30% σε σχέση με το περασμένο έτος κι ενδυναμώνοντας τις εμπορικές και τουριστικές σχέσεις μεταξύ των ΗΑΕ και της Ελλάδος.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποτελεί μέρος του εντυπωσιακού χαρτοφυλακίου χορηγιών της Emirates από το 2008. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας κερδίσει 40 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 26 Κύπελλα Ελλάδας και 4 Super Cups, ενώ οι υποστηρικτές και οπαδοί του ξεπερνούν τα 2,5 εκατομμύρια, μόνο στην Ελλάδα.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της χορηγίας της Emirates για μια ακόμη ποδοσφαιρική σεζόν! Συνεργαζόμαστε ήδη για πέντε συνεχόμενα έτη και ως οργανισμοί μοιραζόμαστε κοινές αξίες για αριστεία και καινοτομία”, δήλωσε ο κ. Γιάννης Βρέντζος, διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. “Μέσω της πλατφόρμας χορηγιών μας, η Emirates απολαμβάνει τη συνεχή προβολή του εμπορικού της σήματος στο γήπεδο και το στάδιο, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας και μια σειρά προνομίων για τα μέλη του προγράμματος ανταμοιβής, Skywards. Το παρόν δυσχερές περιβάλλον μας γεμίζει προκλήσεις κι έχοντας βασικούς στρατηγικούς εταίρους, όπως η Emirates, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία στην προσπάθειά μας για αθλητικές κι επιχειρηματικές επιτυχίες”, πρόσθεσε ο κ. Βρέντζος.

Το χαρτοφυλάκιο χορηγιών της Emirates στο άθλημα του ποδοσφαίρου περιλαμβάνει μια σειρά από ομάδες υψηλού επιπέδου, σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις και παγκόσμιους Συνδέσμους, συμπεριλαμβανομένων των FIFA, Άρσεναλ, Μίλαν, Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Αμβούργο, The New York Cosmos, Arsenal Soccer Schools Dubai, The Emirates Cup και Saudi Professional League.

Επιπλέον, η Emirates είναι ο Επίσημος Αερομεταφορέας και Συνεργάτης της Ασιατικής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (AFC), του ανώτερου οργάνου διοίκησης του Ασιατικού Ποδοσφαίρου, ενώ έχει δικαιώματα χορηγίας σε όλα της τα τουρνουά, συμπεριλαμβανομένων των AFC Champions League, AFC Cup, the AFC Challenge Cup και του Asia Cup που θα διεξαχθεί το 2015 στην Αυστραλία, συμπληρωματικά σε μία σειρά εκδηλώσεων για τις γυναίκες και τους νέους.

Η Emirates πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις από και προς την Αθήνα, με αεροσκάφος Boeing 777-300ER σε διάταξη τριών κατηγοριών θέσεων. Η πτήση με κωδικό EK105 αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 10:05 και φτάνει στην Αθήνα στις 14:10. Η πτήση με κωδικό EK106 αναχωρεί από την Αθήνα στις 16:10 με ώρα άφιξης στο Ντουμπάι στις 22:05.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024