Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΗ Emirates επαναφέρει σε λειτουργία το Σαλόνι της Πρώτης Θέσης στο Αεροδρόμιο του Ντουμπάι
Αεροπορικές εταιρείες

Η Emirates επαναφέρει σε λειτουργία το Σαλόνι της Πρώτης Θέσης στο Αεροδρόμιο του Ντουμπάι

Η αεροπορική εταιρεία, λαμβάνοντας υπόψη της όλα τα μέτρα ασφαλείας, ανοίγει εκ νέου το Σαλόνι της Πρώτης Θέσης, ανταποκρινόμενη στην αύξηση της ζήτησης premium προϊόντων και υπηρεσιών.

Η Emirates άνοιξε εκ νέου το Σαλόνι της Πρώτης Θέσης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι για να εξυπηρετήσει τον αυξανόμενο αριθμό premium πελατών που ταξιδεύουν από και μέσω του κόμβου στο Ντουμπάι. Η αύξηση αυτή προέρχεται εν μέρη από την μείωση των περιορισμών σε όλο και περισσότερες αγορές στον κόσμο και την εφαρμογή πρωτοκόλλων που επιτρέπουν τα διεθνή ταξίδια.

Συνεχίζει επίσης κανονικά τη λειτουργία του, το Σαλόνι της Διακεκριμένης Θέση της Emirates, το οποίο είναι ανοιχτό από τον Ιούλιο του 2020 για ταξιδιώτες Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης, καθώς και για επιλεγμένα μέλη του προγράμματος ανταμοιβής Emirates Skywards.

Με την υιοθέτηση ολοκληρωμένων πρωτόκολλων βιοασφάλειας, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν ανεμπόδιστα το πλήρες φάσμα επώνυμων υπηρεσιών που διατίθενται στο Σαλόνι της Πρώτης Θέσης, όπως δωρεάν περιποίηση προσώπου στο Timeless Spa, δωρεάν υπηρεσίες στο Shoeshine από τον κ. Cobbler, τέσσερις εξαιρετικές σαμπάνιες στο αποκλειστικό μπαρ Moet and Chandon, ειδικές προσφορές στο πολυτελές κατάστημα εμπορίας κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών Le Clos και περιορισμένης έκδοσης μείγματα τσαγιού Dilmah Tea.

Το Σαλόνι της Πρώτης Θέσης της Emirates διαθέτει επίσης αναζωογονητικά και ευρύχωρα καθίσματα στους χώρους εστίασης, στους χώρους χαλάρωσης και κοινωνικής δικτύωσης. Εκτός από μια πλούσια συλλογή εκλεκτών κρασιών, οινοπνευματωδών ποτών και κοκτέιλ, οι πελάτες της Πρώτης Θέσης μπορούν να απολαύσουν ένα νέο μενού με πάνω από 55 μεμονωμένα πιάτα που δημιουργήθηκαν από τους σεφ της Emirates Flight Catering.

Ακολουθώντας τις τελευταίες διατροφικές τάσεις και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών, η Emirates προσφέρει στο Σαλόνι της Πρώτης Θέσης μια σειρά από vegan, χωρίς γλουτένη και άλλες υγιεινές επιλογές, διατηρώντας ταυτόχρονα διάσημες γευστικές επιλογές, όπως wagyu burger ψητό στη σχάρα, 72 ώρες σιγοβρασμένο κοκκινιστό κοντό παϊδάκι βοδινού κρέατος, foie gras terrine, φιλέτο Black Angus και παραδοσιακό πρωινό των Εμιράτων.

Επιπλέον, εξυπηρετώντας πελάτες που πετούν από διαφορετικές ζώνες ώρας, το Σαλόνι προσφέρει επιλογές πρωινού και μεσημεριανού γεύματος όλο το 24ωρο. Στο μενού συμπεριλαμβάνεται επίσης μία μεγάλη ποικιλία από παγωτά και κοκτέιλ.

Η επαναφορά της λειτουργίας του Σαλονιού της Πρώτης Θέσης της Emirates αποτελεί την πιο πρόσφατη ενέργεια της εταιρείας για την ασφαλή και σταθερή επανεκκίνηση των αποκλειστικών premium υπηρεσιών εδάφους. Αυτές συμπεριλαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες με προσωπικό οδηγό σε 70 πόλεις και τη λειτουργία των Σαλονιών της Emirates στο Ντουμπάι, το Κάιρο, τη Νέα Υόρκη (JFK), το Μάντσεστερ, τη Βοστώνη, το Μιλάνο και το Λος Άντζελες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024