Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Emirates καλύπτει ιατρικά επιβάτες που θα διαγνωστούν με COVID-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους
Αεροπορικές εταιρείες

Η Emirates καλύπτει ιατρικά επιβάτες που θα διαγνωστούν με COVID-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους

Η Emirates γίνεται η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που καλύπτει τα ιατρικά έξοδα και έξοδα καραντίνας για COVID-19 στους επιβάτες της ανεξαρτήτως προορισμού και θέσης.

Οι πελάτες της Emirates μπορούν πλέον να ταξιδέψουν νιώθοντας μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς η αεροπορική εταιρεία θα καλύψει τυχόν ιατρικά έξοδα έως 150.000 ευρώ και κόστος καραντίνας 100 ευρώ την ημέρα για 14 ημέρες, εάν διαγνωστούν με COVID-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Η συγκεκριμένη κάλυψη παρέχεται από την αεροπορική εταιρεία δωρεάν σε όλους τους πελάτες της.

Η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που προσφέρει δωρεάν, παγκόσμια κάλυψη για τα κόστη που προκύπτουν από τον COVID-19. Η κάλυψη των ιατρικών έξοδών και του κόστους της καραντίνας λόγω COVID-19 προσφέρεται από την Emirates δωρεάν για όλους τους πελάτες της, ανεξάρτητα από τη θέση ή τον προορισμό τους.

Αυτή η κάλυψη ισχύει άμεσα και έως τις 31 Οκτωβρίου 2020. Πιο συγκεκριμένα, ισχύει για πτήσεις που πραγματοποιούνται έως και τις 31 Οκτωβρίου και για  31 ημέρες από τη στιγμή που θα πραγματοποιήσουν την πρώτη πτήση του ταξιδιού τους. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από την πρόσθετη αυτή παροχή, ακόμα και αν ταξιδέψουν προς άλλη πόλη αφού φτάσουν στον προορισμό τους με την Emirates.

Οι πελάτες δε χρειάζεται να εγγραφούν ή να συμπληρώσουν οποιαδήποτε φόρμα πριν ταξιδέψουν και δεν υποχρεούνται να χρησιμοποιήσουν αυτή την κάλυψη που παρέχεται από την Emirates. Οποιοσδήποτε πελάτης διαγνωστεί με COVID-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του πρέπει απλώς να επικοινωνήσει στην ειδική τηλεφωνική γραμμή προκειμένου να του παραχωρηθεί βοήθεια και κάλυψη των εξόδων.

Ευελιξία και ασφάλεια: Με το σταδιακό άνοιγμα των συνόρων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Emirates αναθεώρησε τις πολιτικές κρατήσεων για να προσφέρει στους πελάτες της περισσότερη ευελιξία και αυτοπεποίθηση για να προγραμματίσουν το ταξίδι τους. Οι πελάτες, των οποίων τα ταξιδιωτικά σχέδια έχουν ανατραπεί από ταξιδιωτικούς περιορισμούς ή περιορισμούς στις πτήσεις λόγω του COVID-19, μπορούν να κρατήσουν στο εισιτήριό τους, το οποίο θα ισχύει για 24 μήνες και να κάνουν κράτηση για να πετάξουν αργότερα. Μπορούν επίσης να ζητήσουν ταξιδιωτικά κουπόνια από την Emirates ή να αιτηθούν επιστροφή χρημάτων μέσω της διαδικτυακής φόρμας στον ιστότοπο της εταιρείας ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Υγεία και ασφάλεια πρώτα: Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν ατομικών σετ υγιεινής που περιέχουν μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια.

Ταξιδιωτικοί περιορισμοί: Υπενθυμίζεται ότι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί παραμένουν σε ισχύ και οι ταξιδιώτες θα γίνονται δεκτοί στις πτήσεις μόνο εάν πληρούν τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια εισόδου της χώρας στην οποία κατευθύνονται.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024