Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Emirates κατακτά το βραβείο "Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς"
Αεροπορικές εταιρείες

Η Emirates κατακτά το βραβείο "Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς"

Το βραβείο 'Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς του Κέντρου Πολιτικής Αεροπορίας απονέμεται στην αεροπορική εταιρεία που έχει τη μεγαλύτερη επίδραση στην ανάπτυξη του κλάδου των αερομεταφορών. η Emirates είναι η τρίτη φορά που κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο.

Η Emirates κατέκτησε το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο “Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς” για το 2012 από το Κέντρο Πολιτικής Αεροπορίας (CAPA- Center for Aviation). Για την Emirates είναι η τρίτη φορά που κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο.

Το βραβείο “Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς” του Κέντρου Πολιτικής Αεροπορίας απονέμεται στην αεροπορική εταιρεία που έχει τη μεγαλύτερη επίδραση στην ανάπτυξη του κλάδου των αερομεταφορών.

“Η κατάκτηση του βραβείου ‘Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς’ σημαίνει πολλά για όλο τον Όμιλο Emirates. Η αναγνώριση των προσπαθειών μας στους κόλπους της βιομηχανίας των αερομεταφορών, ιδίως τη στιγμή που η Emirates συνεχίζει να ενισχύει τις υπηρεσίες της εντός των χωρών της Ασίας και του Ειρηνικού, καθώς και στη Μέση Ανατολή, αποτελεί απόδειξη του επιτυχημένου επιχειρηματικού μας μοντέλου”, δήλωσε ο Salem Obaidalla, Emirates’ Senior Vice President, Commercial Operations Far East & Australasia.

“Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους επιβάτες που πετούν με την Emirates κάθε χρόνο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να ανταποκριθούμε στο υψηλό επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών που προσδοκούν από εμάς”, πρόσθεσε ο κ. Obaidalla.

Με έδρα το Σύδνεϋ, στην Αυστραλία, το Κέντρο Πολιτικής Αεροπορίας αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο συμβουλευτικών υπηρεσιών για αεροπορικές εταιρείες που λειτουργούν στην περιοχή, αεροδρόμια, κυβερνητικές και ρυθμιστικές αρχές, καθώς και τουριστικές αρχές και προμηθευτές.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024