Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Emirates πρώτη στη παγκόσμια κατάταξη για ασφαλή ταξίδια
Αεροπορικές εταιρείες

Η Emirates πρώτη στη παγκόσμια κατάταξη για ασφαλή ταξίδια

Η Emirates έφτασε στην πρώτη θέση παγκοσμίως, με 'Safe Travel Score' 4,4 στα 5,0, μεταξύ περισσότερων από 230 αεροπορικών εταιρειών που αξιολογήθηκαν παγκοσμίως.

Η Emirates βραβεύτηκε ως η ασφαλέστερη αεροπορική εταιρία στον κόσμο, για την διαχείριση της πανδημίας του COVID-19, σύμφωνα με το Safe Travel Barometer.

Η Emirates, η οποία έχει θέσει κορυφαία πρότυπα ασφαλείας από την επανέναρξη των λειτουργιών της τον Μάιο, έφτασε στην πρώτη θέση παγκοσμίως, με “Safe Travel Score” 4,4 στα 5,0, μεταξύ περισσότερων από 230 αεροπορικών εταιρειών που αξιολογήθηκαν παγκοσμίως. Η βαθμολογία βασίζεται σε ανεξάρτητο έλεγχο 26 παραμέτρων υγείας και ασφάλειας, που αξιολογούν τα πρωτόκολλα ασφάλειας, την άνεση των επιβατών και την ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

Το Safe Travel Barometer αποτελεί την πιο αποτελεσματική λύση παγκοσμίως, για τη παρακολούθηση και συγκριτική αξιολόγηση των πρωτοβουλιών των προμηθευτών στον κλάδο των ταξιδιών, του τουρισμού και της φιλοξενίας, για την μετα- Covid εποχή. Ο μηχανισμός αξιολόγησής του, λαμβάνει υπόψη τα μέτρα ασφάλειας και τα πρότυπα υγιεινής σε όλα τα σημεία επαφής ενός ταξιδιού από το αεροδρόμιο και κατά τη διάρκεια της πτήσης μέχρι και τον τελικό προορισμό. Σε κάθε βήμα του ταξιδιού, η Emirates έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια, δίνοντας προτεραιότητα στη φροντίδα, την υγεία και την ασφάλεια των πελατών, των εργαζομένων και των κοινοτήτων της.

Τα αυξημένα μέτρα ασφάλειας της Emirates περιλαμβάνουν τη διανομή δωρεάν ατομικών σετ υγιεινής φροντίδας, προστατευτικά χωρίσματα που έχουν τοποθετηθεί σε κάθε γραφείο check-in και στον έλεγχο  διαβατηρίων, ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό και νέα πρωτόκολλα ασφαλείας για το πλήρωμα καμπίνας και τους υπαλλήλους του αεροδρομίου που αλληλοεπιδρούν άμεσα με τους πελάτες και αυξημένες διαδικασίες καθαρισμού αεροσκαφών, όπως μεταξύ πολλών άλλων, του συχνού καθαρισμού και απολύμανσης της τουαλέτας των αεροσκαφών, σε τακτά διαστήματα.

Η Emirates “άνοιξε επίσης το δρόμο” στην άνεση του κάθε ταξιδιού, που αποτελεί και μία από τις παραμέτρους που εξετάζεται στο Safe Travel Barometer. Η αεροπορική εταιρεία ήταν η πρώτη στον κλάδο που προσέφερε στους πελάτες της δωρεάν κάλυψη COVID-19 για να τους βοηθήσει να ταξιδέψουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι τα ιατρικά έξοδα (έως 150.000 ευρώ) και τα έξοδα καραντίνας (100 ευρώ ανά ημέρα για 14 ημέρες), θα καλυφθούν από την εταιρεία, εάν διαγνωστούν με COVID-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και ενώ είναι μακριά από το σπίτι τους. Επίσης, οι ευνοϊκοί όροι κράτησης εισιτηρίων της Emirates προσφέρουν στους πελάτες μεγάλη ευελιξία ώστε να σχεδιάσουν το ταξίδι τους χωρίς άγχος, δίνοντάς τους την επιλογή να αλλάξουν τις ημερομηνίες ταξιδιού τους ή να παρατείνουν την ισχύ του εισιτηρίου τους για δύο χρόνια. Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε πρωτοβουλίες για να βοηθήσει τα πιστά μέλη του προγράμματος Skywards να διατηρήσουν το τρέχον επίπεδο μέλους τους, εισάγοντας νέους τρόπους για να κερδίσουν και να ξοδέψουν τα μίλια τους.

Το Safe Travel Barometer είναι μια πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε το 2020 για την παρακολούθηση των παγκόσμιων μέτρων υγείας και ασφάλειας των ταξιδιωτών, των πρωτοβουλιών για τη μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και της συνολικής εμπειρίας των ταξιδιωτών, που επηρεάζει τη λήψη αποφάσεων του ταξιδιώτη και πλέον λόγω της πανδημίας και το ίδιο το ταξίδι. Στο σύστημα του Safe Travel Barometer, περιλαμβάνονται περισσότερες από 2.000 εταιρείες σε 10 κατηγορίες κλάδων, 50 παράμετροι και πληροφορίες άφιξης ταξιδιωτών σε περισσότερους από 80 προορισμούς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024