Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Etihad Airways “σάρωσε” στα Βραβεία της Skytrax για την Α΄ Θέση
Καλύτερη Α΄ Θέση, Καλύτερα Καθίσματα Α΄ Θέσης, Καλύτερη Υπηρεσία Τροφοδοσίας Α΄ Θέσης

Η Etihad Airways “σάρωσε” στα Βραβεία της Skytrax για την Α΄ Θέση

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Etihad Airways κερδίζει τον τίτλο για την Καλύτερη Πρώτη Θέση στα βραβεία Skytrax World Airline 2012. Οι βραβεύσεις της Πρώτης Θέσης έρχονται ως συνέχεια των προηγούμενων διακρίσεων της εταιρείας για τη Διακεκριμένη Θέση.

Η Etihad Airways έλαβε και τα τρία βραβεία της κατηγορίας Πρώτης Θέσης στα βραβεία Skytrax World Airline 2012. Συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρεία κέρδισε τα βραβεία για:
– Την Καλύτερη Πρώτη Θέση
– Τα Καλύτερα Καθίσματα Πρώτης Θέσης, και
– Την Καλύτερη Υπηρεσία Τροφοδοσίας Πρώτης Θέσης (Best first class catering)

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Etihad Airways κερδίζει τον τίτλο για την Καλύτερη Πρώτη Θέση. Οι βραβεύσεις της Πρώτης Θέσης έρχονται ως συνέχεια των προηγούμενων διακρίσεων της εταιρείας στα βραβεία Skytrax για τη Διακεκριμένη Θέση και υπογραμμίζουν την ηγετική της θέση στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Τα έγκυρα βραβεία Skytrax World Airline συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πλέον κορυφαία του κλάδου και για το 2012 παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του Farnborough Airshow στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Peter Baumgartner, γενικός εμπορικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Θεωρούμε εξαιρετικό επίτευγμα το ότι η Etihad Airways κέρδισε για μία ακόμη φορά όλα τα βραβεία της κατηγορίας Πρώτης Θέσης. Καθώς τα βραβεία της Skytrax είναι διεθνώς αναγνωρισμένα αφού αντανακλούν τις σκέψεις και τις απόψεις εκατομμυρίων επιβατών είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που οι υπηρεσίες μας για την Πρώτη Θέση αναγνωρίζονται ως οι καλύτερες της βιομηχανίας”.

Η επένδυση της Etihad Airways σε υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της πτήσης συνεχίζει να χαίρει διεθνούς αναγνώρισης και των επαίνων του κλάδου.

Τα τελευταία χρόνια, η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει τα βραβεία της Skytrax για τους Προσωπικούς Food & Beverage Managers στη Διακεκριμένη θέση, για το πολυτελές δερμάτινο κάθισμα Poltrona Frau της Πρώτης Θέσης που γίνεται κρεβάτι, και τώρα λίγο καιρό μετά την εισαγωγή της υπηρεσίας Onboard First Class Chefs, κέρδισε και τα τρία βραβεία της Κατηγορίας Πρώτης Θέσης.

Ο κ. Baumgartner πρόσθεσε: “Είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι που είμαστε η νεότερη αεροπορική εταιρεία με την ταχύτερη ανάπτυξη στον τομέα των καλύτερων αεροπορικών εταιρειών της Skytax. Οι επιβάτες που λαμβάνουν μέρος στη δημοσκόπηση ψηφίζουν για κάθε στοιχείο της ταξιδιωτικής τους εμπειρίας, και αυτή ακριβώς η αναγνώριση καταδεικνύει πως οι μοναδικές καινοτομίες μας αποδίδουν καρπούς και ικανοποιούν τις προσδοκίες των επιβατών που μας ανέδειξαν για μία ακόμη φορά ως τους καλύτερους”.

Οι νικητές των βραβείων Skytrax World Airline αναδεικνύονται μετά από ψηφοφορία και ανάλυση των ευρυμάτων δεκάμηνης δημοσκόπησης που πραγματοποιείται σε σχεδόν 18 εκατ. επιβάτες από περισσότερες από 100 χώρες. Επιπλέον, στα βραβεία Skytrax World Airlines, οι Onboard First Class Chefs -σεφ εν πτήσει που ετοιμάζουν γεύματα προσαρμοσμένα στις εκάστοτε επιθυμίες και γούστα κάθε επιβάτη- χάρισαν στην Etihad Airways έπαινο για την προσφορά της εμπειρίας εστιατορίου πέντε αστέρων στις καμπίνες της Πρώτης Θέσης (Diamond First Class).

Ο Edward Plaisted, πρόεδρος της Skytrax, είπε: “Η Etihad Airways συνεχίζει το ρεκόρ βραβείων στην κατηγορία Πρώτης Θέσης και φαίνεται πως διατηρεί ηγετική θέση στην κατηγορία. Η απόκτηση και των τριών βραβείων της κατηγορίας είναι ένα μοναδικό επίτευγμα και μία πραγματική αντανάκλαση της ποιότητας των υπηρεσιών και προϊόντων που παρέχει στους επιβάτες Πρώτης Θέσης η Etihad Airways”.

Οι Onboard First Class Chefs συμπληρώνουν την παρουσία των Food and Beverage Μanagers στην διακεκριμένη θέση Pearl Business. Τόσο οι Chefs όσο και οι Food and Beverage Managers έχουν σημαντική προϋπηρεσία στα καλύτερα εστιατόρια όλου του κόσμου και ηγούνται του πολυβραβευμένου προγράμματος Inspired Service της εταιρείας.

Με στόχο να προσφέρει τα πιο φρέσκα, υγιεινά και νόστιμα εδέσματα, η αεροπορική εταιρεία, ξεκίνησε πρόσφατα να χρησιμοποιεί στο Mezoon Grille μενού, διαθέσιμο στην Πρώτη Θέση Diamond, προϊόντα από φάρμες οργανικών προϊόντων στο Άμπου Ντάμπι.

Στη φωτογραφία, από αριστερά προς τα δεξιά, ο κ. Lee Shave, αντιπρόεδρος Guest Experience της Etihad Airways και ο  κ. Calum Laming, επικεφαλής Guest Experience της Etihad Airways, κρατούν τα βραβεία Πρώτης Θέσης για το 2012: Καλύτερη Πρώτη Θέση, Καλύτερα Καθίσματα Πρώτης Θέσης και Καλύτερη Υπηρεσία Τροφοδοσίας Πρώτης Θέσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024