Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Etihad Airways αποχωρεί από τα βραβεία Skytrax
Αεροπορικές εταιρείες

Η Etihad Airways αποχωρεί από τα βραβεία Skytrax

Η Etihad Airways οδηγήθηκε στην απόφαση αποχώρησης από τα βραβεία Skytrax ύστερα από έλεγχο που έκανε στα κριτήρια του συστήματος αξιολόγησης των αεροπορικών εταιρειών που συμμετέχουν στα βραβεία.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, απέστειλε  επίσημη επιστολή στα βραβεία Skytrax ανακοινώνοντας την απόφασή της να αποχωρήσει από τη διοργάνωση που περιλαμβάνει τα Skytrax World Airline βραβεία και την επιτροπή Skytrax.
 
Η απόφαση ελήφθη αφότου η Etihad Airways διενέργησε έλεγχο των κριτηρίων και μέτρησης του συστήματος αξιολόγησης των αεροπορικών εταιρειών που συμμετέχουν στα βραβεία Skytrax.  
 
Η μέτρηση της ικανοποίησης πελατών και η ανατροφοδότηση είναι ιδιαιτέρως σημαντικά για την Etihad Airways. Η αεροπορική εταιρεία συμμετέχει σε έρευνα που πραγματοποιείται κάθε μήνα για τον κλάδο και αναλαμβάνει ολοκληρωμένες μηνιαίες έρευνες για να καταγράψει την ικανοποίηση πελατών, χρησιμοποιώντας τα αποτελέσματα ώστε να βελτιώνει διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024