Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Etihad Airways ζητά την απόκτηση του 49% του κεφαλαίου της Alitalia
Αεροπορικές εταιρείες

Η Etihad Airways ζητά την απόκτηση του 49% του κεφαλαίου της Alitalia

Οι δύο αεροπορικές έχουν συμφωνήσει στους πρωταρχικούς όρους και στις προϋποθέσεις σύμφωνα με τους οποίους η Etihad Airways θα αποκτήσει το 49% του μετοχικού κεφαλαίου της Alitalia.

Η Alitalia και η Etihad Airways επιβεβαίωσαν χθες ότι έχουν συμφωνήσει στους πρωταρχικούς όρους και στις προϋποθέσεις προτεινόμενης ενέργειας, στην οποία η Etihad Airways θα αποκτήσει το 49% του κεφαλαίου της Alitalia. Οι αεροπορικές εταιρείες θα προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό στην οριστικοποίηση των εγγράφων συναλλαγής, που θα περιλαμβάνουν τους συμφωνημένους όρους. Η έκβαση της επένδυσης υπόκεινται σε τελικές ρυθμιστικές εγκρίσεις.  

Τα επόμενα βήματα περιλαμβάνουν:

  • Ολοκλήρωση των εγγράφων συναλλαγής
  • Ολοκλήρωση των προηγούμενων όρων
  • Αίτηση για ρυθμιστική έγκριση, και
  • Τελικές εγκρίσεις από τους μετόχους και το συμβούλιο.

Η Etihad Airways ανακοίνωσε ότι η συμφωνία της με την Alitalia ήταν το τελευταίο βήμα σε μία διαδικασία που ενδέχεται να οδηγήσει στην ολοκλήρωση της προτεινόμενης συναλλαγής. Τα επόμενα βήματα αναμένεται να ολοκληρωθούν κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024