Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Fraport Greece αναβάθμισε τις παιδικές χαρές και τους χώρους άθλησης σε σχολεία του Δήμου Χανίων
Κοινωνική προσφορά

Η Fraport Greece αναβάθμισε τις παιδικές χαρές και τους χώρους άθλησης σε σχολεία του Δήμου Χανίων

Η Fraport Greece υποστηρίζει ασφαλείς χώρους άθλησης και αναψυχής για τα παιδιά, κάνοντας το σχολικό τους περιβάλλον πιο όμορφο και ευχάριστο.

Η Fraport Greece αφοσιωμένη στην ενίσχυση και την ευημερία των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου και των 11ου και 27ου Νηπιαγωγείων του Δήμου Χανίων, ανέλαβε το σχεδιασμό, τη διαμόρφωση και το κόστος εξοπλισμού δύο παιδικών χαρών, καθώς και την αναδιαμόρφωση και τον εξοπλισμό του κλειστού γυμναστηρίου του σχολικού συγκροτήματος.

Η Fraport Greece είναι υπερήφανη που υποστηρίζει ασφαλείς χώρους άθλησης και αναψυχής για τα παιδιά, κάνοντας το σχολικό τους περιβάλλον πιο όμορφο και ευχάριστο. Η εταιρεία έχει αποδείξει πολλές φορές ότι επενδύει σε πρωτοβουλίες με μετρήσιμο κοινωνικό όφελος και διαρκή αντίκτυπο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fraport Greece, κ. Alexander Zinellδήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που μπορέσαμε να συμβάλουμε στην αναμόρφωση των χώρων άθλησης και αναψυχής ενός πολύ μεγάλου σχολικού συγκροτήματος του Δήμου Χανίων, παρέχοντας στους μικρούς μαθητές ένα ποιοτικό και ελκυστικό σχολικό περιβάλλον. Η παρουσία της Fraport Greece στο νησί δεν περιορίζεται μόνο στη διαχείριση του τοπικού αεροδρομίου και στην ουσιαστική βελτίωση του τουριστικού προϊόντος, αλλά περιλαμβάνει και την ενίσχυση και στήριξη της τοπικής κοινωνίας“.

Η τελετή εγκαινίων για τις νέες παιδικές χαρές και τους αθλητικούς χώρους των προαναφερθέντων σχολείων, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023