Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Germanwings αυξάνει τις συνδέσεις Στουτγκάρδης- Βερολίνου
Αεροπορικές εταιρείες

Η Germanwings αυξάνει τις συνδέσεις Στουτγκάρδης- Βερολίνου

Έως και επτά καθημερινές πτήσεις θα συνδέουν τις γερμανικές μεγαλούπολεις Στουτγκάρδη και Βερολίνο, μέσω της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας Germanwings.

Από την 1η Ιανουαρίου 2013 η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, Germanwings, θα πραγματοποιεί περισσότερα δρομολόγια από τη Στουτγκάρδη, αυξάνοντας τις καθημερινές πτήσεις που εκτελούνται επί του παρόντος μεταξύ Στουτγκάρδης – Βερολίνου/Tegel, από τρεις σε επτά. Με αυτόν τον τρόπο η αεροπορική εταιρεία ενισχύει ακόμη περισσότερο την ηγετική της θέση στην αγορά.

Μέχρι στιγμής, η Germanwings ηγείται στο αεροδρόμιο Schoenefeld του Βερολίνου, αλλά με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος στις 28 Οκτωβρίου 2012, η αεροπορική εταιρεία θα εναρμονίσει τις πτήσεις της με εκείνες της Lufthansa και θα ηγείται και του αεροδρομίου Βερολίνου/ Tegel μέχρι τα εγκαίνια του νέου αερολιμένα της πρωτεύουσας.

Συνεπώς, από τις αρχές του 2013 και εξής, η Germanwings θα συνδέει τη Στουτγκάρδη με το Βερολίνο/Tegel με έως και επτά καθημερινές πτήσεις. Με την επέκταση των προσφερόμενων συνδέσεων, υλοποιείται ακόμη περισσότερο η μεταβίβαση των δρομολογίων της Lufthansa στη Germanwings.

Ήδη από τον περυσινό Δεκέμβριο, οι δύο εταιρίες εξέδωσαν από κοινού ανακοίνωση για τη μεταβίβαση όλων των απευθείας πτήσεων της Lufthansa από Στουτγκάρδη στη Germanwings.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024