Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΗ Jet2.com και η Jet2holidays απογειώνονται για την Αθήνα για πρώτη φορά
Αεροπορικές εταιρείες

Η Jet2.com και η Jet2holidays απογειώνονται για την Αθήνα για πρώτη φορά

Οι πρώτες πτήσεις αναχώρησαν από τα αεροδρόμια του Μάντσεστερ και του Μπέρμιγχαμ, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που η εταιρεία πετά στην Αθήνα.

Η Jet2.com και η Jet2holidays πραγματοποίησαν χθες τις πρώτες πτήσεις τους, από τις δύο βάσεις τους, Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ. Οι επιβάτες των πρώτων πτήσεων είχαν μια ιδιαίτερη υποδοχή μετά την προσγείωσή τους στο αεροδρόμιο της ελληνικής πρωτεύουσας, σε μια γιορτή που συμπεριέλαβε, εκτός από εδέσματα ως κέρασμα για την περίσταση, και το “δέσιμο της κορδέλας”, που συμβολίζει τη σύνδεση της Αθήνας με τις δύο πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου.

Με υψηλές πληρότητες, οι πτήσεις σηματοδότησαν την έναρξη δραστηριότητας της κορυφαίας αεροπορικής εταιρείας αναψυχής και city break specialist στην Αθήνα, με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις (Πέμπτη και Κυριακή) από τα αεροδρόμια του Μάντσεστερ και του Μπέρμιγχαμ ως το τέλος του Οκτωβρίου.

Για το ταξίδι τους στην Αθήνα, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν flight-only με την κορυφαία αεροπορική εταιρεία αναψυχής Jet2.com, ή ένα πακέτο με την Jet2CityBreaks. Οι επιλογές πακέτων με την Jet2CityBreaks συμπεριλαμβάνουν πτήσεις με την Jet2.com συμπεριλαμβανομένης μιας checked-in αποσκευής βάρους 22kg και μιας δωρεάν αποσκευής στην καμπίνα βάρους 10kg, μεταφοράς προς και από το αεροδρόμιο, καθώς και επιλογή ξενοδοχείων στις καλύτερες τοποθεσίες.

Η Jet2CityBreaks προσφέρει ξενοδοχεία 3-5 αστέρων στην Αθήνα, σε γειτονιές όπως το Κουκάκι, το Μοναστηράκι και η Πλάκα. Οι περιοχές αυτές παρέχουν εύκολη πρόσβαση στα καλύτερα σημεία, είτε στο Μοναστηράκι για την αγορά του, είτε στου Ψυρρή για νυχτερινή ζωή, στην παλιά πόλη της Πλάκας, στην Ακρόπολη ή στην Πλατεία Συντάγματος.

H έναρξη των πτήσεων και city break στην Αθήνα ανταποκρίνεται άμεσα στην υψηλή ζήτηση των Βρετανών παραθεριστών, όμως παράλληλα προσφέρει και προσβάσεις στο Μάντσεστερ και τη ΒΔ Αγγλία, καθώς και στο Μπέρμιγχαμ και την περιοχή των Midlands.

Ο Steve Heapy, CEO της Jet2.com και Jet2holidays, δήλωσε: “Ως η κορυφαία εταιρεία και tour operator του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα, είμαστε ενθουσιασμένοι με την έναρξη των πτήσεών μας από τις δύο βάσεις μας στο ΗΒ προς την Αθήνα σήμερα, καθώς αντιλαμβανόμαστε την πολύ υψηλή ζήτηση που υπάρχει από τους πελάτες μας για ταξίδια και city break προς την ιστορική αυτή πόλη. Γνωρίζουμε πόσο δημοφιλείς θα αποδειχθούν οι βραβευμένες πτήσεις μας, καθώς και τα city break προς την Αθήνα αυτό το καλοκαίρι συντελώντας στην επιτυχία του προγράμματός μας. Με την επιστροφή των διεθνών ταξιδιών στην κανονικότητα, αναμένουμε την πιο επιτυχημένη μέχρι τώρα θερινή σεζόν μας στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων και των city break στην Αθήνα. Και μαζί με το φανταστικό καλοκαίρι, κοιτάμε και στο μέλλον, καθώς η Ελλάδα βρίσκεται στο κέντρο της συνεχούς ανάπτυξης και της επιτυχημένης στρατηγικής μας”.

Η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών δήλωσε επίσης: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποδεχόμαστε σήμερα στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών τις πρώτες πτήσεις της Jet2.com, σε μια εντυπωσιακή ‘πρεμιέρα’ στην αγορά της Αθήνας και θα θέλαμε ειλικρινά να ευχαριστήσουμε την αεροπορική εταιρεία για την ‘ψήφο εμπιστοσύνης’ της. Το Ην. Βασίλειο αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές αγορές μας και είμαστε απολύτως πεπεισμένοι πως η Αθήνα με την ελκυστικότητα και το δυναμισμό της θα ξεπεράσει τις προσδοκίες του ταξιδιωτικού κοινού, βάζοντας τα θεμέλια για μεγαλύτερη ανάπτυξη της εταιρείας από το αεροδρόμιό μας! Ευχόμαστε στην Jet2.com μια απόλυτα επιτυχημένη θερινή περίοδο και δεσμευόμαστε να στηρίζουμε τον αεροπορικό συνεργάτη μας στα αναπτυξιακά πλάνα του προς / από την Αθήνα!”

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024