Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Malaysia Airlines τροποίησε την ατυχή της καμπάνια με τίτλο 'My ultimate bucket list'
Αεροπορικές εταιρείες

Η Malaysia Airlines τροποίησε την ατυχή της καμπάνια με τίτλο 'My ultimate bucket list'

'Οι τελευταίοι μου προορισμοί πριν πεθάνω' ήταν ο ατυχής τίτλος προωθητικής ενέργειας της Malaysia Airlines, η οποία μετονομάστηκε σε 'Κερδίστε ένα iPad ή ένα εισιτήριο για τη Μαλαισία με τη Malaysia Airline'.

H αεροπορική εταιρεία Malaysia Airlines ανακοίνωσε ότι τροποποίησε τον πραγματικά ατυχή τίτλο μιας προωθητικής καμπάνιας της, ο οποίος κρίθηκε “μη αρμόζων” μετά τις δύο αεροπορικές τραγωδίες που σημειώθηκαν από τις αρχές του έτους και στοίχισαν τη ζωή σε 537 ανθρώπους.

Σύμφωνα με το AFP και όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, οι νικητές του διαγωνισμού “Οι τελευταίοι μου προορισμοί πριν πεθάνω” (My ultimate bucket list) θα λάμβαναν δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια μετ’επιστροφής από τη Μαλαισία για την Αυστραλία ή τη Νέα Ζηλανδία. Ο διαγωνισμός μετονομάστηκε στο απλούστερο “Κερδίστε ένα iPad ή ένα εισιτήριο για τη Μαλαισία με τη Malaysia Airline”.

Ο διαγωνισμός είχε εγκριθεί πριν από τις δύο τραγωδίες και ο τίτλος του επελέγη, ώστε να παραπέμπει σε μια έκφραση (bucket list) που χρησιμοποιείται συχνά στις δύο αυτές χώρες, εξήγησε η αεροπορική εταιρεία παραδεχόμενη όμως ότι πλέον, μετά τα πρόσφατα γεγονότα, αυτό το λογοπαίγνιο δεν είναι και ό,τι πιο ταιριαστό στην περίπτωση.

Οι ταξιδιώτες που είχαν κλείσει εισιτήρια με την εταιρεία από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου καλούνταν να συντάξουν μια λίστα με τους προορισμούς που ονειρεύονται να επισκεφθούν “πριν πεθάνουν”. Οι πιο πρωτότυπες απαντήσεις θα συμμετείχαν σε κλήρωση και οι 12 τελικοί νικητές θα κέρδιζαν δωρεάν εισιτήρια.

Η εταιρεία, που μέχρι φέτος είχε πολύ καλή φήμη όσον αφορά στον τομέα της ασφάλειας, βρίσκεται πλέον στα πρόθυρα κατάρρευσης μετά την ανεξήγητη εξαφάνιση της πτήσης MH370 στον Ινδικό Ωκεανό και τη συντριβή της πτήσης MH17 στην ανατολική Ουκρανία στις 17 Ιουλίου. Οι κρατήσεις μάλιστα μειώθηκαν κατά 30% μετά το δεύτερο δυστύχημα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024