Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Monarch ακυρώνει τις πτήσεις της προς το Sharm el Sheikh
Αεροπορικές εταιρείες

Η Monarch ακυρώνει τις πτήσεις της προς το Sharm el Sheikh

Η εταιρεία, καθώς δεν έχει κάποια ένδειξη από πλευράς της βρετανικής κυβέρνησης για το πότε θα ανοίξει και πάλι το αεροδρόμιο του Sharm el Sheikh για πτήσεις από το Ην. Βασίλειο, ακυρώνει όλες τις πτήσεις και τα τουριστικά πακέτα για τον χειμώνα 2016-17. Επιπλέον, δεν υπάρχουν σχέδια που να αφορούν στον προορισμό στο πρόγραμμα της Monarch για το καλοκαίρι του 2017.

Η βρετανική low-cost αεροπορική εταιρεία Monarch ακυρώνει όλες τις πτήσεις της και τα πακέτα διακοπών που προσφέρει προς το αιγυπτιακό θέρετρο Sharm el Sheikh για το άμεσο μέλλον.

Η εταιρεία αναφέρει ότι δεν υπάρξει ένδειξη από πλευράς της βρετανικής κυβέρνησης για το πότε θα ανοίξει και πάλι το αεροδρόμιο του Sharm el Sheikh για πτήσεις από το Ην. Βασίλειο και για το λόγο αυτό δεν έχει άλλη επιλογή από το ακυρώσει όλες τις πτήσεις και τα τουριστικά πακέτα για τον χειμώνα 2016-17.

Επιπλέον, δεν υπάρχουν σχέδια που να αφορούν στον προορισμό στο πρόγραμμα της Monarch για το καλοκαίρι του 2017.

Ο γενικός διυθυντής της Monarch Group Andrew Swaffield δήλωσε: “Έχει γίνει πολύ σκληρή δουλειά τόσο από τη βρετανική όσο και από την αιγυπτιακή κυβέρνηση, σε συνεργασία με την τουριστική βιομηχανία, για να βελτιωθούν τα μέτρα ασφάλειας στο αεροδρόμιο του Sharm El-Sheikh Airport και είναι πολύ απογοητευτικό, παρ’όλα αυτά, να παραμένει κλειστό (στους Βρετανούς επισκέπτες). Εάν και όποτε το αεοδρόμιο ξανανοίξει, τότε θα επανεξετάσουμε εάν θα αρχίσουμε και πάλι τις πτήσεις και τα τουριστικά πακέτα”.

Οι πελάτες της Monarch που έχουν κλείσει πτήσεις και τουριστικά πακέτα μπορούν να κάνουν εκ νέου κράτηση για εναλλακτικό προορισμό της Monarch, χωρίς χρέωση ή να πάρουν επιστροφή χρημάτων στο 100%.

Υπολογίζεται ότι πριν την αναστολή των πτήσεων από το Ην. Βασίλειο, περίπου 700.000 Βρετανοί επισκέπτονταν το Sharm El-Sheikh κάθε χρόνο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024