Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Olympic Air υιοθετεί την εφαρμογή Rapid Reprice της Travelport
Τεχνολογία

Η Olympic Air υιοθετεί την εφαρμογή Rapid Reprice της Travelport

Οι συνδεδεμένοι με το δίκτυο της Travelport πράκτορες μπορούν να πραγματοποιήσουν κρατήσεις με την Olympic υπολογίζοντας εκ νέου το ναύλο μέσα σε δευτερόλεπτα.

Η Travelport, μια από τις κορυφαίες εταιρείες διανομής και πάροχος ηλεκτρονικού εμπορίου για την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία, ανακοίνωσε ότι η ελληνική αεροπορική εταιρεία Olympic Air ξεκινά τη χρήση της επιτυχούς εφαρμογής της, “Travelport Rapid Reprice”.

Οι συνδεδεμένοι με το δίκτυο της Travelport πράκτορες μπορούν να πραγματοποιήσουν κρατήσεις με την Olympic υπολογίζοντας εκ νέου το ναύλο μέσα σε δευτερόλεπτα. Η εφαρμογή Rapid Reprice αναπροσαρμόζει τους σωστούς κάθε φορά κανόνες, φόρους, πρόσθετες συλλογές μιλίων, επιστροφές ή τέλη αλλαγής, μειώνοντας το μέσο χρόνο συναλλαγής σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Η Olympic Air προστίθεται στις εταιρείες Icelandair, Finnair και Swiss International Airlines, που χρησιμοποιούν ήδη την εφαρμογή, προσφέροντας στους πράκτορες μια γρήγορη και λεπτομερή εγκατάσταση ανατιμολόγησης.

“Η εφαρμογή Travelport Rapid Reprice αποτελεί επένδυση στην εξοικονόμηση χρόνου και διοικητικού φόρτου για τους πράκτορες”, δήλωσε η κα Ελένη Παπαϊωάννου, υπεύθυνη Κρατήσεων & Διανομής της Olympic Air. “Με την ευκολία της χρήσης και της ακεραιότητας των δεδομένων, είμαστε σίγουροι ότι η εφαρμογή θα ενισχύσει τον τουριστικό πράκτορα και την ταξιδιωτική εμπειρία”.

Ο κ. Λεωνίδας Ζώτος, Country Manager της Travelport για την Ελλάδα σχολίασε: “Η Olympic Air είναι ένας συνεργάτης που κατανοεί την αξία της τεχνολογίας για την αύξηση της αποδοτικότητας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συγκεκριμένη εφαρμογή, στο πλαίσιο της μακροπρόθεσμης δέσμευσής μας για αύξηση των εσόδων και ευκαιρίες εξοικονόμησης κόστους για τις αεροπορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024