Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Olympic Air υποδέχτηκε την Παραολυμπιακή Ομάδα από το Λονδίνο
Αεροπορικές εταιρείες

Η Olympic Air υποδέχτηκε την Παραολυμπιακή Ομάδα από το Λονδίνο

Η Olympic Air, ως επίσημος χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, υποδέχτηκε την Παραολυμπιακή ομάδα που επέστρεψε από το Λονδίνο.

Με μεγάλη υπερηφάνεια και συναισθηματισμό η Olympic Air, ως επίσημος χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, υποδέχτηκε την Παραολυμπιακή ομάδα που επέστρεψε από το Λονδίνο όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί: με “υπέρβαρο” διακρίσεων και μεταλλίων στις αποσκευές της.

Αεροσκάφος τύπου Airbus A320 της Olympic Air, μετέφερε με ειδική πτήση από τη βρετανική πρωτεύουσα την Παραολυμπιακή Ομάδα, η οποία με τη συμμετοχή της στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου χάρισε στη χώρα μας 12 μετάλλια: 1 χρυσό, 3 αργυρά και 8 χάλκινα.

Η υποδοχή των αθλητών, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Olympic Air στο Κτίριο 57 του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, σε μια εκδήλωση όπου επικράτησε έντονος ενθουσιασμός περηφάνεια και συγκίνηση  από όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο πρόεδρος της ΕΠΕ, κ. Γιώργος Φουντουλάκης, ευχαρίστησε την Olympic Air για την πολύτιμη, όπως είπε υποστήριξή της στην αποστολή της Παραολυμπιακής Ομάδας στους Αγώνες του Λονδίνου και κάλεσε την επίσημη Πολιτεία να σταθεί δίπλα στην Ομάδα και την επόμενη ημέρα: “Θα θέλαμε οι θρίαμβοι του Πεκίνου και του Λονδίνου να γίνουν η αφορμή για την ενεργότερη στήριξη της Παραολυμπιακλής Επιτροπής και των αθλητών της”.

Ο υφυπουργός Αθητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης συνεχάρη και αυτός την αποστολή όχι μόνο για τις αθλητικές της επιδόσεις, αλλά και τη γενικότερη στάση ζωής: “Εσείς είστε οι πραγματικοί αγωνιστές και νικητές της ζωής. Θέλω να σας διαβεβαιώσω από την πλευρά της πολιτείας ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας για να έχετε τις απαραίτητες αθλητικές εγκαταστάσεις με την αντίστοιχη προσβασιμότητα”.

Επίσης, ευχαρίστησε την Olympic Air και από την πλευρά της Πολιτείας για τη συμβολή της στην υλοποίηση της σημαντικής αυτής αθλητικής αποστολής, ενώ αποκάλυψε ότι στα άμεσα σχέδια της κυβερνησης βρίσκεται η προώθηση του θεσμού του αθλητικού σχολείου, το οποίο θα προάγει ειδικά τους μαθητές που έχουν ιδιαίτερη κλίση προς τα σπορ.

Από την πλευρά της Olympic Air, o διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης κ. Τάσος Μάης, απευθυνόμενος προς τα μέλη της ομάδας, δήλωσε: “Οι αγώνες και το πείσμα σας μας συγκίνησαν. Η προσπάθειά σας και η πίστη σας μας έδωσαν δύναμη. Οι νίκες σας μας έκαναν υπερήφανους. Μας διδάξατε ότι όλοι μας πρέπει να παλεύουμε, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Νιώσαμε δυνατοί σαν κι εσάς και πιστέψαμε ότι η Ελλάδα μπορεί να πάει ψηλά”.

Η ενθουσιώδης ανταπόκριση του ελληνικού κοινού, αλλά και των επιβατών της Olympic Air, αποτυπώθηκε στην επίσημη σελίδα της Olympic Air στο facebook, η οποία κατακλύστηκε από χιλιάδες μηνύματα τις ημέρες των Παραολυμπιακών αγώνων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024