Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Παραολυμπιακή Ομάδα άνοιξε τα φτερά της για το Λονδίνο με την Olympic Air
Η Olympic Air είναι επίσημος χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής

Η Παραολυμπιακή Ομάδα άνοιξε τα φτερά της για το Λονδίνο με την Olympic Air

Με συντροφιά τους έξι κύκλους, με τους οποίους είναι άρρηκτα συνδεδεμένη η Olympic Air, αναχώρησε η Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα στο Λονδίνο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν από τις 29 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2012.

Αεροσκάφος Airbus A320 της Olympic Air μετέφερε με ειδική πτήση στη βρετανική πρωτεύουσα την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα, η οποία τέσσερα χρόνια νωρίτερα στους Αγώνες του Πεκίνου, χάρισε στη χώρα μας 24 μετάλλια και την 20η θέση στον πίνακα των μεταλλίων μεταξύ 148 χωρών.

Η Olympic Air, ως επίσημος χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και ως εκ τούτου και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας, έχει τη ευθύνη μεταφοράς των εκπροσώπων μας στο δεύτερο μεγαλύτερο αγωνιστικό ραντεβού του πλανήτη για το 2012, το οποίο συγκεντρώνει περισσότερους από 4.200 αθλητές και αθλήτριες σε 21 αθλήματα. Η Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα αποτελείται από 61 αθλητές και αθλήτριες, ενώ μαζί με τους συνοδούς η αποστολή φτάνει τα 110 άτομα.

Σήμερα λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για το Λονδίνο, πραγματοποιήθηκε  αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, όπου επικράτησαν συναισθήματα βαθιάς συγκίνησης ενθουσιασμού και υπερηφάνειας από όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο πρόεδρος της ΕΠΕ, κ. Γιώργος Φουντουλάκης, αναφερόμενος στη συνεργασία με την Olympic Air, σημείωσε: “Είναι τιμή για την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα, να ταξιδέψει με τα φτερά της Olympic Air στο Λονδίνο για το δεύτερο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του 2012. Το Ελληνικό Παραολυμπιακό Κίνημα, νοιώθει τιμή, που σε μια τόσο δύσκολη αγωνιστική αποστολή, όπως είναι οι Παραολυμπιακοί Αγώνες, θα έχει στο πλευρό του, την πρώτη και πλέον αξιόπιστη ελληνική αεροπορική εταιρεία, η οποία τιμά τη χώρα μας στα πέρατα του κόσμου.

Επιθυμία μας είναι, η Olympic Air να βρίσκεται κοντά μας και μετά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αφού η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι αυτή που μπορεί να μας “απογειώσει”. Την καλωσορίζουμε στην Ελληνική Παραολυμπιακή οικογένεια και αναπαράγοντας το σύνθημά της, ευχόμαστε η Ελλάδα να παραμείνει ψηλά, όπου κι αν βρίσκεται και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες”.

Η γενική γραμματέας Αθητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου ευχαρίστησε  την Olympic Air για τη συμβολή της στην υλοποίηση της σημαντικής αυτής αποστολής, ενώ απευθυνόμενη προς τα μέλη της Παραολυμπιακής ομάδας σημείωσε: “Με την προσπάθειά σας δίνετε ένα φωτεινό παράδειγμα στον σημερινό Έλληνα που δοκιμάζεται. Αγωνίζεστε και πετυχένετε διεκδικώντας αυτό που πραγματικά σας αξίζει”.

Αποχαιρετώντας τους αθλητές της αποστολής η διευθύντρια Marketing και Δημοσίων Σχέσεων της ΟΑ κα Ρένα Σωτηριάδου ευχήθηκε εκφράζοντας όλο το προσωπικό της εταιρείας το αεροσκάφος που θα επιστρέψει από το Λονδίνο να έχει μέγαλο υπέρβαρο διακρίσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024