Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Proton Aircraft and Passenger Handling επεκτείνεται στην Αθήνα
Αερομεταφορές

Η Proton Aircraft and Passenger Handling επεκτείνεται στην Αθήνα

Η εταιρεία ασχολείται με την επίγεια εξυπηρέτηση αεροσκαφών, αλλά και επιβατών, και ειδικότερα με υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών, VIP Meet and Greet, αντιπροσώπευσης αεροπορικών εταιρειών και ενοικίασης ελικοπτέρων, ιδιωτικών jet, καθώς και μεγάλων αεροσκαφών για πτήσεις charter.

Πρόσφατα η Proton Aircraft and Passenger Handling έθεσε σε λειτουργία το νέο της γραφείο στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Πρόκειται για εταιρεία που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται με την επίγεια εξυπηρέτηση αεροσκαφών, αλλά και επιβατών, και ειδικότερα με υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών, VIP Meet and Greet, αντιπροσώπευσης αεροπορικών εταιρειών και ενοικίασης ελικοπτέρων, ιδιωτικών jet, καθώς και μεγάλων αεροσκαφών για πτήσεις charter.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της Proton, προκειμένου να καλύψουμε τις επιθυμίες και τη ζήτηση των συνεργατών και των πελατών μας. Καθώς ο οργανισμός μας μεγαλώνει, κρίθηκε απαραίτητο ένα νέο γραφείο στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών που έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα σημεία εξυπηρέτησης μας στη Θεσσαλονίκη, την Μύκονο, τη Σαντορίνη και το Ηράκλειο”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κώστας Κρυστάλλης. “Αν και η τρέχουσα κατάσταση στην ταξιδιωτική αγορά είναι προκλητική, είμαι βέβαιος ότι φέτος και ειδικά το καλοκαίρι η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί, επομένως θέλουμε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις νέες ευκαιρίες”.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

03/10/2023
02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023