Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Ryanair εγκαινιάζει τρεις νέες πτήσεις προς Σαντορίνη, Κω και Κέρκυρα
Αεροπορικές πτήσεις

Η Ryanair εγκαινιάζει τρεις νέες πτήσεις προς Σαντορίνη, Κω και Κέρκυρα

Η αεροπορική εταιρεία ξεκινά, μεταξύ άλλων, δύο πτήσεις την εβδομάδα από το Manchester προς τη Σαντορίνη και εβδομαδιαίες πτήσεις από το Liverpool προς την Κω και από το Teeside προς την Κέρκυρα.

Η Ryanair ανακοίνωσε τρεις νέες πτήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, από το Liverpool, το Manchester και το Teesside, καθώς και αυξημένο αριθμό πτήσεων από το Λονδίνο και το Manchester προς μια σειρά δημοφιλών ελληνικών προορισμών, όπως τα Χανιά, η Κέρκυρα, η Κως, η Ρόδος και η Σαντορίνη. Τα νέα δρομολόγια και οι επιπλέον συχνότητες θα ξεκινήσουν από τον Ιούλιο, στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος της Ryanair “UK Summer 2021”.

Η αεροπορική εταιρεία ξεκινά, μεταξύ άλλων, δύο πτήσεις την εβδομάδα από το Manchester προς τη Σαντορίνη και εβδομαδιαίες πτήσεις από το Liverpool προς την Κω και από το Teeside προς την Κέρκυρα.

Νέα δρομολόγια

Εβδομαδιαίες πτήσεις

Manchester – Σαντορίνη

2

Liverpool – Κως

1

Teesside – Κέρκυρα

1

Αυξημένα δρομολόγια

Εβδομαδιαίες πτήσεις

Manchester – Χανιά

3 (+1)

Manchester – Ρόδος

4 (+1)

London Stansted – Ρόδος

6 (+3)

Ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair, Jason McGuinness, δήλωσε: “Καθώς τα προγράμματα διάθεσης εμβολιασμού συνεχίζονται τους επόμενους μήνες, η εναέρια κυκλοφορία θα αυξηθεί και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τρία νέα δρομολόγια και επιπλέον πτήσεις που συνδέουν το Ηνωμένο Βασίλειο με μια σειρά από δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς.

Έχοντας υπόψη ότι οι περιορισμοί λόγω COVID-19 αλλάζουν τακτικά, οι πελάτες μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για τις πτήσεις τους γνωρίζοντας ότι εάν πρέπει να αναβάλουν ή να αλλάξουν τις ημερομηνίες ταξιδιού τους, μπορούν να το κάνουν έως και δύο φορές, με μηδενική χρέωση αλλαγής έως το τέλος Οκτωβρίου 2021″.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023