Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Ryanair προσφέρει 'ναύλους διάσωσης' για τους επιβάτες των Κυπριακών Αερογραμμών
Αεροπορικές εταιρείες

Η Ryanair προσφέρει 'ναύλους διάσωσης' για τους επιβάτες των Κυπριακών Αερογραμμών

Οι πελάτες των Κυπριακών Αερογραμμών μπορούν να επωφεληθούν από τους ναύλους διάσωσης της Ryanair και να επισκευθούν την ιστοσελίδα της Ryanair για ναύλους διάσωσης από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Πάφο και ναύλους από Λονδίνο (Stansted) προς Πάφο.

Η Ryanair ανακοινώνει σήμερα ναύλους διάσωσης για επιβάτες επηρεασμένους από την παύση λειτουργίας των Κυπριακών Αερογραμμών. Οι νάυλοι διάσωσης, θα θα είναι διαθέσιμοι για κρατήσεις και ταξίδια από την Παρασκευή 16 μέχρι την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε: “Οι πελάτες των Κυπριακών Αερογραμμών μπορούν να επωφεληθούν από τους ναύλους διάσωσης της Ryanair και να επισκευθούν την ιστοσελίδα της Ryanair για ναύλους διάσωσης από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Πάφο και ναύλους από Λονδίνο (Stansted) προς Πάφο.

Οι Κύπριοι καταναλωτές επιλέγουν ήδη την Ryanair για τους οικονομικούς μας ναύλους, την κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών και την πληθώρα προορισμών. Πλέον, μπορούν να κλείσουν τα εισιτήριά τους ακόμα νωρίτερα στην ανανεωμένη μας ιστοσελίδα καθώς και μέσω του καινούριου μας application. Μπορούν να έχουν δωρεάν και δεύτερη μικρή χειραποσκευή, να επιλέγουν συγκεκριμένες θέσεις, να επωφελούνται από τις υπηρεσίες Family Extra και Business Plus, καθώς και να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές τους συσκευές σε όλα τα στάδια της πτήσης, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024