Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Ryanair προσθέτει πάνω από 1 εκατ. θέσεις στο χειμερινό της πρόγραμμα στη Βρετανία
Αεροπορικές εταιρείες

Η Ryanair προσθέτει πάνω από 1 εκατ. θέσεις στο χειμερινό της πρόγραμμα στη Βρετανία

Η εταιρεία πλέον αναμένει αύξηση της ετήσιας επιβατικής της κίνησης από τον αρχικό στόχο των 165 εκατομμυρίων, σε πάνω από 166,5 εκατ. επιβάτες φέτος και προσφέρει 'διακοπές στην πόλη και τον ήλιο του χειμώνα' σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Γαλλία και Μαρόκο.

Η Ryanair πρόσθεσε πάνω από 1 εκατ. θέσεις χαμηλού ναύλου στα χειμερινά της δρομολόγια προς/από 20 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, ως απάντηση στην ανακοίνωση της British Airways ότι θα ακυρώσει το 8% του χειμερινού της προγράμματος (πάνω από 10.000 πτήσεις) λόγω ελλείψεων προσωπικού και περικοπών χωρητικότητας στο “απελπιστικό Heathrow”.

Η εταιρεία πλέον αναμένει αύξηση της ετήσιας επιβατικής της κίνησης από τον αρχικό στόχο των 165 εκατομμυρίων, σε πάνω από 166,5 εκατ. επιβάτες φέτος, ενώ “παρέχει περισσότερες επιλογές, καλύτερη αξιοπιστία και χαμηλότερους ναύλους για τους πελάτες της στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις οικογένειές τους που αναζητούν χαμηλές τιμές για διακοπές στην πόλη και τον ήλιο του χειμώνα, σε Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Μαρόκο, Ελλάδα και Γαλλία”.

Ο επικεφαλής της Ryanair, Michael O’Leary δήλωσε, μεταξύ άλλων: “Ενώ η BA ακυρώνει το 8% του χειμερινού της προγράμματος λόγω ελλείψεων προσωπικού και περιορισμών χωρητικότητας του ‘απελπιστικό Heathrow’, η Ryanair προσθέτει τώρα περισσότερη χωρητικότητα (πάνω από 1 εκατ. θέσεις χαμηλού ναύλου) στο μεγαλύτερό μας ποτέ χειμερινό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, έτσι ώστε οι οικογένειες του Ην. Βασιλείου να μπορούν να κάνουν κράτηση με σιγουριά σε χαμηλές τιμές για τις διακοπές τους στην πόλη και τις χειμερινές ηλιόλουστες αποδράσεις τους, χωρίς τον κίνδυνο ακυρώσεων πτήσεων και αποφεύγοντας επίσης το ‘απεπιστικό Heathrow’. Η Ryanair είναι η πιο αξιόπιστη αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου, προσφέροντας τους χαμηλότερους ναύλους και την ευρύτερη επιλογή προορισμών προς/από τα 20 αεροδρόμιά της στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτόν τον χειμώνα, συμπεριλαμβανομένων των Stansted, Gatwick, Manchester, Birmingham, Bristol, Glasgow, Edinburgh και πολλών άλλων”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024