Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Singapore Airlines ενισχύει περαιτέρω τα οφέλη του προγράμματος KrisFlyer
Αεροπορικές εταιρείες

Η Singapore Airlines ενισχύει περαιτέρω τα οφέλη του προγράμματος KrisFlyer

Από τις 25 Μαΐου, τα μίλια KrisFlyer χρησιμοποιούνται για την αγορά προϊόντων από το KrisShop είτε για τη συνολική αξία, είτε εν μέρει παράλληλα με μετρητά, με ελάχιστο όριο τα 3.000 μίλια ανά συναλλαγή.

Η Singapore Airlines ενισχύει περαιτέρω τα οφέλη του προγράμματος KrisFlyer επιτρέποντας στα μέλη του προγράμματος να μπορούν να χρησιμοποιούν τα μίλια KrisFlyer για αγορές στο KrisShop.com, την ηλεκτρονική πύλη του inflight καταστήματος λιανικής πώλησης της Singapore Airlines.

Από τις 25 Μαΐου, τα μίλια KrisFlyer χρησιμοποιούνται για την αγορά προϊόντων από το KrisShop είτε για τη συνολική αξία, είτε εν μέρει παράλληλα με μετρητά, με ελάχιστο όριο τα 3.000 μίλια ανά συναλλαγή. Τα μέλη μπορούν επίσης να κερδίσουν μίλια KrisFlyer πραγματοποιώντας πληρωμές συνδυάζοντας μίλια και μετρητά, για να καλύψουν το ποσό που καταβλήθηκε με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα τους.

Εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα, μια σειρά αποκλειστικών προσφορών θα είναι διαθέσιμες για τα μέλη του KrisFlyer που εξαργυρώνουν τα μίλια τους σε KrisShop.com μέχρι τις 15 Ιουνίου.

“Επιθυμούμε να ανταμείψουμε τους πελάτες μας για την αφοσίωσή τους, και είμαστε στην ευχάριστη θέση προσφέρουμε περαιτέρω οφέλη για τα μέλη του προγράμματος KrisFlyer με ακόμα περισσότερες επιλογές για τα μίλια που πρόκειται να εξαγοραστούν, τόσο στο έδαφος όσο και στον αέρα”, δήλωσε η Lee Wen Fen, Senior Vice President Marketing Planning της Singapore Airlines.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024