Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Singapore Airlines ενισχύει τις υπηρεσίες της στην Aνατολική Aσία
Αερομεταφορές

Η Singapore Airlines ενισχύει τις υπηρεσίες της στην Aνατολική Aσία

Επανέρχονται οι πτήσεις προς περισσότερους βασικούς προορισμούς στην Ασία από την Singapore Airlines και την Scoot.

Τις επόμενες εβδομάδες, ο Όμιλος της Singapore Airlines θα επαναφέρει τις πτήσεις και θα αυξήσει τις υπηρεσίες προς περισσότερους βασικούς προορισμούς σε όλο το δίκτυό του, μεταξύ άλλων σε σημεία σε βασικές αγορές της Ανατολικής Ασίας, καθώς οι έλεγχοι διέλευσης των συνόρων χαλαρώνουν περαιτέρω σε όλη την περιοχή, τονίζεται σε ανακοίνωση.

Αυτό θα επιτρέψει στη Singapore Airlines και τη Scoot να ανταποκριθούν στην έντονη ζήτηση για διεθνή ταξίδια, ιδιαίτερα προς την περίοδο των διακοπών στο τέλος του έτους καθώς και στο πρώτο τρίμηνο του 2023.

Με την περαιτέρω χαλάρωση των απαιτήσεων εισόδου στην Ειδική Διοικητική Περιοχή του Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, την Ταϊβάν και την Κίνα, διακρίνουμε ισχυρή ζήτηση για αεροπορικά ταξίδια προς την περίοδο των εορτών στο τέλος του έτους, αναφέρει η Ανώτερη Αντιπρόεδρος Σχεδιασμού Μάρκετινγκ της Singapore Airlines, κα JoAnn Tan. “Πολλοί πελάτες ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για προορισμούς που παρέμειναν σε μεγάλο βαθμό κλειστοί τα τελευταία χρόνια. Καθώς οι επιβάτες προγραμματίζουν τις διακοπές τους, ο Όμιλος της Singapore Airlines θα φροντίσει να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη αξία και επιλογές, προσαρμόζοντας παράλληλα άμεσα τις υπηρεσίες του ανάλογα με τη ζήτηση για αεροπορικά ταξίδια” συμπληρώνει.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024