Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ SkyGreece Airlines αδειοδοτήθηκε για τακτικές διεθνείς πτήσεις μεταξύ των ΕΕ και Καναδά
Αεροπορικές εταιρείες

Η SkyGreece Airlines αδειοδοτήθηκε για τακτικές διεθνείς πτήσεις μεταξύ των ΕΕ και Καναδά

Η SkyGreece Airlines ΑΕ ιδρύθηκε από Έλληνες ομογενείς του Καναδά, με έδρα την Αθήνα, Ελλάδα και γραφεία στο Μόντρεαλ, το Τορόντο και τη Νέα Υόρκη.

H SkyGreece Airlines ΑΕ ανακοινώνει ότι η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Καναδά (Canadian Transport Agency – CTA), ενέκρινε την άδεια της SkyGreece Airlines ΑΕ, να εκτελεί τακτικές διεθνείς πτήσεις μεταξύ των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και του Καναδά.

“Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι με την απόφαση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Καναδά, καθώς αποδεικνύει εμπράκτως την ικανότητα και το σθένος μας να ανταποκριθούμε στις υψηλότατες προδιαγραφές της CTA, αλλά  και την αποφασιστικότητα να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των Καναδών και Ελλήνων πελατών μας με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας”, δήλωσε ο κ. Νικόλαος Αλεξανδρής, Accountable Manager και συνιδρυτής της SkyGreece Airlines Α.Ε.

Περισσότερα νέα σχετικά με την SkyGreece Airlines ΑΕ, καθώς και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα πτήσεων θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η SkyGreece Airlines ΑΕ είναι αυτήν τη στιγμή η μοναδική ελληνική υπερατλαντική αεροπορική εταιρεία. Ιδρύθηκε από Έλληνες ομογενείς του Καναδά, με έδρα την Αθήνα, Ελλάδα και γραφεία στο Μόντρεαλ, το Τορόντο και τη Νέα Υόρκη.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023