Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ South African Airways εγκαινιάζει το νέο domestic lounge VIA
Αεροπορικές εταιρείες

Η South African Airways εγκαινιάζει το νέο domestic lounge VIA

Το lounge σχεδιάστηκε από την Switch, βραβευμένη εταιρεία από το Johannesburg.

Μετά από μήνες εκτενούς ανακαίνισης, οι τακτικοί επιβάτες που ταξιδεύουν σε προορισμούς εσωτερικού τώρα θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το σύγχρονο και μοντέρνο South African Airways (SAA) VIA lounge στο χώρο των αναχωρήσεων εσωτερικού στο OR Tambo International Airport.

“Η νέα εγκατάσταση έχει εύστοχα ονομαστεί VIA lounge, λόγω του ότι τα lounges αποτελούν σημείο μετάβασης για τους ταξιδιώτες, καθώς ταξιδεύουν μέσω του αεροδρομίου στον προορισμό της επιλογής τους. Το lounge θα προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία πριν το ταξίδι μέσω της θερμής φιλοξενίας που ταυτίζεται με την SAA,” είπε ο Sylvain Bosc, SAA Chief Commercial Officer.

Το lounge σχεδιάστηκε από την Switch, βραβευμένη εταιρεία από το Johannesburg.

Έχουν πρόσβαση στο lounge έχουν τα μέλη SAA business class, Voyager Lifetime Platinum, Platinum, Gold and Silver, SAA Voyager/Nedbank Premium Credit Card, Star Alliance Gold και κάτοχοι καρτών Investec Private Bank Account

Οι ώρες λειτουργίας για το lounge είναι 04:30-21:00 (καθημερινές) και 05:00–21:00 (Σαββατοκύριακα).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024