Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ South African Airways ενισχύει τη παγκόσμια θέση της με βαθμολογία 4 αστέρων
Αεροπορικές εταιρείες

Η South African Airways ενισχύει τη παγκόσμια θέση της με βαθμολογία 4 αστέρων

Η SAA κερδίζει ετησίως πληθώρα βραβείων, με την κατάταξη Skytrax 4 αστέρων να αποτελεί το δεύτερο βραβείο από την αρχή του έτους.

Η South African Airways (SAA) ενίσχυσε τη παγκόσμια θέση της λαμβάνοντας βαθμολογία 4 αστέρων για 13η συνεχόμενη χρονιά. Αυτή η διάκριση, η οποία έρχεται παράλληλα με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της χρονιάς που έληξε το Μάρτιο 2014 και της προόδου στην εφαρμογή του Πλάνου Δράσης 90 Ημερών της Μακροπρόθεσμης Στρατηγικής Ανάκαμψης (LTTS), ενισχύει ακόμα περισσότερο την αεροπορική ως παγκόσμιο παίκτη στoν αεροπορικό κλάδο. Η South African Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας της Νότιας Αφρικής, γιορτάζει επίσης την 81η επέτειό της τον Φεβρουάριο.

“Η κατάταξη 4 αστέρων δείχνει ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο ενώ εφαρμόζουμε τη Μακροπρόθεσμη Στρατηγική Ανάκαμψης, καθώς αναγνωρίζει τη συνεχή βελτίωση ποιότητας στο προϊόν και τις υπηρεσίες μας εν πτήσει, και τις συνεχείς βελτιώσεις στο αεροπορικό προϊόν και στα επίπεδα εξυπηρέτησης στη βάση μας στο Γιοχάνεσμπουργκ”, αναφέρουν στελέχη της εταιρείας.

Η αξιολόγηση της Skytrax Star Ranking εξετάζει περισσότερους από 800 τομείς του προϊόντος και παροχής υπηρεσιών, τόσο στις δραστηριότητες των αερολιμένων όσο και στην εμπειρία εν πτήσει, και αυτό δείχνει ότι οι επιβάτες της South African Airways μπορούν να προσδοκούν υψηλή ποιότητα προϊόντος και εξυπηρέτησης. Η Skytrax Ranking παρέχει έναν ακριβή και ανεξάρτητο οδηγό για τους ταξιδιώτες ανά τον κόσμο, και η κατάταξη Αεροπορικής 4 αστέρων είναι η πιο σεβαστή κατηγορία.

Η SAA κερδίζει ετησίως πληθώρα βραβείων, με την κατάταξη Skytrax 4 αστέρων να αποτελεί το δεύτερο βραβείο από την αρχή του έτους. Τον προηγούμενο μήνα στη SAA απονεμήθηκαν τα βραβεία “Best Airline in Africa” και “Best Business Class to Africa” από το κορυφαίο αμερικανικό περιοδικό, Business Traveler.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024