Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Star Alliance κυκλοφορεί την εφαρμογή Navigator για iPad
Αερομεταφορές

Η Star Alliance κυκλοφορεί την εφαρμογή Navigator για iPad

Η πρώτη συμμαχία αεροπορικών εταιρειών που παρουσιάζει εξατομικευμένη εφαρμογή για iPad.

Η Star Alliance επεκτείνει τις υπηρεσίες της για συσκευές κινητών παρουσιάζοντας την εξατομικευμένη εφαρμογή Navigator για iPad. Η νέα εφαρμογή έρχεται να συμπληρώσει την ήδη υπάρχουσα εφαρμογή για iPhone και αποτελεί το επόμενο βήμα της στρατηγικής της συμμαχίας που στοχεύει στην παροχή εύκολης πρόσβασης μέσω συσκευών κινητών στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Το χαρακτηριστικό του νέου εργαλείου είναι η διαδραστική τρισδιάστατη υδρόγειος η οποία απεικονίζει το δίκτυο των 27 αερομεταφορέων-μελών με περισσότερες από 21.900 πτήσεις ημερησίως που εξυπηρετούν 1.329 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Το νέο στις υπηρεσίες για το διαδίκτυο ή για τις συσκευές κινητών που προσφέρει η Star Alliance είναι η εφαρμογή “My Trip”, η οποία επιτρέπει στους επιβάτες να αποθηκεύουν και να παρακολουθούν τα δρομολόγιά τους με πτήσεις της συμμαχίας και είναι διαθέσιμη αποκλειστικά και μόνο στην εφαρμογή Navigator για iPad.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, οι επιβάτες έχουν επίσης δυνατότητα πρόσβασης σε ποικίλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες της συμμαχίας όπως Αναζήτηση πτήσεων – που καλύπτει τα δρομολόγια όλων των αερομεταφορέων-μελών της Star Alliance, Κατάσταση πτήσης – που εντοπίζει όλες τις πτήσεις των αερομεταφορέων-μελών της Star Alliance και Αναζήτηση lounge – που παρέχει πληροφορίες για περισσότερες από 1.000 αίθουσες αναμονής που προσφέρει η Star Alliance και όλες οι αεροπορικές εταιρείες που είναι μέλη της.

Είναι επίσης διαθέσιμες οι Πληροφορίες για αεροδρόμια, όπου περιλαμβάνεται δελτίο καιρού, οδηγός πόλης, πληροφορίες για την αίθουσα αναμονής και λεπτομέρειες για τις αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Star Alliance που εξυπηρετούν τον επιλεγμένο προορισμό.

Με το Πρόγραμμα Τακτικών Επιβατών, που αποτελεί ένα από τα βασικότερα προγράμματα προνομίων για τους επιβάτες της Star Alliance, διατίθεται επίσης ειδική σχετική ενότητα με τα προνόμια τακτικών επιβατών καθώς και πληροφορίες για τα προνόμια Star Alliance Gold και Star Alliance Silver. Η ενότητα αυτή περιλαμβάνει επίσης βίντεο, εικόνες και κείμενα σχετικά με τους εκπροσώπους επιβατών για κάθε ένα από τα προνόμια επιβατών της συμμαχίας, όπου περιγράφουν τις πραγματικές ταξιδιωτικές τους εμπειρίες, τη ζωή και τα ταξίδια τους.

Οι πληροφορίες για την εφαρμογή της Star Alliance ολοκληρώνονται με μια ενότητα όπου παρέχονται πληροφορίες και στοιχεία για καθεμία από τις αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Star Alliance και όπου διατίθενται μεταξύ άλλων εικόνες, βίντεο και αριθμοί επικοινωνίας για κρατήσεις.

Η εφαρμογή είναι τώρα διαθέσιμη για download στο staralliance.com ή μέσω των εφαρμογών της Apple.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024