Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Thai Airways διαψεύδει φήμες ότι είναι στα πρόθυρα πτώχευσης
Αεροπορικές εταιρείες

Η Thai Airways διαψεύδει φήμες ότι είναι στα πρόθυρα πτώχευσης

Η Thai επιμένει ότι σχόλια που αποδίδονται στον πρόεδρό της, Sumeth Damrongchaitham παρερμηνεύθηκαν και ότι, αν και η οικονομική της 'υγεία' δεν είναι όντως καλή, δεν είναι όμως και τόσο κακή όσο παρουσιάζεται.

Η ταϊλανδική αεροπορική Thai Airways απέκλεισε με έντονο τρόπο αναφορές των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ότι η εταιρεία βρίσκεται σε τρομερά οικονομικά δεινή θέση και κινδυνεύει να φαληρίσει.

Η Thai επιμένει ότι σχόλια που αποδίδονται στον πρόεδρό της, Sumeth Damrongchaitham παρερμηνεύθηκαν και ότι, αν και η οικονομική της “υγεία” δεν είναι όντως καλή, δεν είναι όμως και τόσο κακή όσο παρουσιάζεται.

Ο Sumeth Damrongchaitham, απευθυνόμενος σε στελέχη της αεροπορικής εταιρείας κατά τη διάρκεια συνάντησης αυτήν την εβδομάδα, δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες: “Επιθυμώ το προσωπικό να είναι ενωμένο για να ξεπεράσει τα εμπόδια, αλλιώς η εθνική αεροπορική εταιρεία θα πρέπει να κλείσει. Υπάρχει μεν ακόμα χρόνος για λύση, αλλά όχι πολύς. Δεν θα υπάρξουν άλλες ανταμοιβές για το προσωπικό, επειδή το κορυφαίο βραβείο είναι η επιβίωση της εταιρείας”.

Ο πρόεδρος της Thai λέει ότι τα λόγια του παρερμηνεύθηκαν και προσπαθούσε μόνο να εντυπωσιάσει τους συναδέλφους τους, τονίζοντας πόσο βιώσιμα κρίσιμος είναι ο ανταγωνισμός με τις Low Cost αεροπορικές εταιρείες.

“Με απόλυτη ισχύ και αποφασιστικότητα, η Thai επιβεβαιώνει την ικανότητά της να λειτουργεί εξαιρετικά εν μέσω σκληρού ανταγωνισμού μεταξύ των αεροπορικών εταιρειών. Η Thai παραμένει πολύ μακριά από το να κλείσει”, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

08/06/2023
07/06/2023
06/06/2023
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023