Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ TUI παρατείνει την αναστολή όλων των πακέτων διακοπών μέχρι τις 14 Μαΐου
TOs

Η TUI παρατείνει την αναστολή όλων των πακέτων διακοπών μέχρι τις 14 Μαΐου

Η TUI προσφέρει στους πελάτες των TUI, Marella Cruises ή First Choice, οι οποίοι έχουν κάνει κράτηση πριν από τις 17 Μαρτίου και ταξιδεύουν στις (ή πριν) από τις 30 Ιουνίου, την ευκαιρία να αλλάξουν δωρεάν τα πακέτα τους, όσα διατίθενται προς πώληση.

Η TUI ανακοίνωσε ότι παρατείνει την αναστολή όλων των πακέτων διακοπών μέχρι τις 14 Μαΐου, ένα μήνα νωρίτερα από την ημερομηνία που ορίστηκε από την ανταγωνίστριά της, Jet2. Υπενθυμίζεται ότι η Jet2 έχει αναστείλει όλες τις πτήσεις και τα πακέτα διακοπών τουλάχιστον μέχρι τις 17 Ιουνίου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Πιστεύεται ότι η TUI έχει θέσει μια νωρίτερη ημερομηνία, για να βοηθήσει να αποκλιμακωθεί ο φόρτος εργασίας για το εργατικό δυναμικό της, το οποίο έχει μειωθεί δραστικά.

Η TUI έχει επίσης ακυρώσει όλες τα πακέτα διακοπών της Marella Cruise μέχρι και την 31η Μαΐου, ακολουθώντας την απόφαση του βρετανικού Υπουργείου Εξωτερικών να απαγορεύσει απεριόριστα όλα τα μη ουσιώδη ταξίδια από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Παρ’όλο που έχει θέσει νέες ημερομηνίες, η TUI προσφέρει στους πελάτες των TUI, Marella Cruises ή First Choice, οι οποίοι έχουν κάνει κράτηση πριν από τις 17 Μαρτίου και ταξιδεύουν στις (ή πριν) από τις 30 Ιουνίου, την ευκαιρία να αλλάξουν δωρεάν τα πακέτα τους, όσα διατίθενται προς πώληση.

Εν τω μεταξύ, και η TUI River Cruise, η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει τον περασμένο μήνα, θα ξεκινήσει στις 26 Νοεμβρίου.

“Παρακολουθούμε συνεχώς την κατάσταση και θα αρχίσουμε να μεταφέρουμε και πάλι τους ανθρώπους στις διακοπές τους, μόλις μπορέσουμε να το πράξουμε”, ανέφερε σε δήλωσή της η TUI. “Αυτήν τη στιγμή, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια πότε θα γίνει αυτό, έτσι προς το παρόν θα παρακολουθούμε προσεκτικά το πρόγραμμά μας και θα συνεχίσουμε να τροποποιούμε και να προσαρμόζουμε τα χρονοδιαγράμματα σύμφωνα με τις τελευταίες παγκόσμιες ταξιδιωτικές συμβουλές”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024