Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ TUS Airways πετά προς 5 νέους ελληνικούς προορισμούς
Αερομεταφορές

Η TUS Airways πετά προς 5 νέους ελληνικούς προορισμούς

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από το αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Η TUS Airways θα ξεκινήσει πτήσεις προς 4 ελληνικούς προορισμούς αυτό το καλοκαίρι στο πλαίσιο της στρατηγικής της για συνεχή ανάπτυξη. Εκτός από τις πτήσεις που ξεκίνησαν πρόσφατα μεταξύ Λάρνακας και Ηρακλείου, η αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιεί νέες πτήσεις από Λάρνακα σε Πρέβεζα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Χανιά με τιμές που ξεκινούν από 107 ευρώ, για μονή διαδρομή.

Από την 1η Ιουλίου, η αεροπορική εταιρεία θα ξαναρχίσει τα δρομολόγια προς την πόλη της Πρέβεζας με πτήσεις κάθε Τρίτη και Σάββατο. Λίγες μέρες αργότερα, η TUS Airways θα ξεκινήσει τις μοναδικές απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα προς το δεύτερο προορισμό της αεροπορικής εταιρείας στην Κρήτη, τα Χανιά (κάθε Κυριακή). Θα ακολουθήσουν οι πτήσεις προς Κεφαλονιά (κάθε Τρίτη) και Κέρκυρα (κάθε Σάββατο).

Επίσης, λόγω της αυξημένης ζήτησης, η αεροπορική εταιρεία θα αυξήσει επίσης τον αριθμό των πτήσεων μεταξύ Λάρνακας και Ηρακλείου αυτό το καλοκαίρι με πτήσεις κάθε Δευτέρα, Παρασκευή και Κυριακή.

Ο Chief Executive Officer της TUS Airways, κ. Ahmed Aly, δήλωσεσχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Κέρκυρα, η Κεφαλονιά, τα Χανιά και η Πρέβεζα θα προστεθούν στο δίκτυό μας αυτό το καλοκαίρι, καθώς και περισσότερες πτήσεις στο επιτυχημένο μας δρομολόγιο προς το Ηράκλειο. Είμαστε βέβαιοι ότι προσφέροντας στους επισκέπτες μας περισσότερες πτήσεις σε περισσότερους προορισμούς στην Ελλάδα, και τις μοναδικές απευθείας πτήσεις σε τρεις υπέροχους προορισμούς, θα καλύψουμε τις ανάγκες των ταξιδιωτών. Με τις μαγευτικές παραλίες που κόβουν την ανάσα, την εξαίσια κουζίνα και το εκπληκτικό τοπίο, η Ελλάδα είναι αναμφισβήτητα και δικαίως το αγαπημένο hotspot διακοπών για τους Κύπριους».

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

21/03/2023
20/03/2023
17/03/2023
16/03/2023
15/03/2023
14/03/2023