Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ ΥΠΑ συμμετέχει στην απεργία της ΑΔΕΔΥ – Η Aegean ακυρώνει όλες τις πτήσεις
Απεργία

Η ΥΠΑ συμμετέχει στην απεργία της ΑΔΕΔΥ – Η Aegean ακυρώνει όλες τις πτήσεις

Η συμμετοχή των εργαζομένων της ΥΠΑ στις κινητοποιήσεις αναγκαστικά επιφέρει τροποποιήσεις, (με ακυρώσεις και αλλαγές στις ώρες πτήσεων) στο πτητικό πρόγραμμα της Ελλάδας.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) συμμετέχει στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023.

→Καθηλώνονται τα αεροπλάνα – Στην απεργία της ΑΔΕΔΥ συμμετέχει η ΕΕΕΚΕ

Η συμμετοχή των εργαζομένων της ΥΠΑ στις κινητοποιήσεις αναγκαστικά επιφέρει τροποποιήσεις, (με ακυρώσεις και αλλαγές στις ώρες πτήσεων) στο πτητικό πρόγραμμα της Ελλάδας.

«Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό που έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει αεροπορικώς κατά την ημέρα της απεργίας να επικοινωνήσει με την αεροπορική του εταιρεία, αν δεν έχει ήδη ενημερωθεί, προκειμένου να γνωρίζουν τις αλλαγές που θα ισχύουν στο πρόγραμμα των πτήσεων», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της υπηρεσίας.

Στο ίδιο πλαίσιο, η AEGEAN ανακοίνωσε ότι ακυρώνει το σύνολο των προγραμματισμένων πτήσεων του εσωτερικού και του εξωτερικού δικτύου, για την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023. Οι επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια σε πτήσεις που επηρεάζονται, θα λάβουν μήνυμα από την εταιρεία ή από τα αντίστοιχα ταξιδιωτικά γραφεία μέσω των οποίων προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους.

Σημειώνεται ότι για τους επιβάτες όλων των πτήσεων που επηρεάζονται παρέχεται η δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίων χωρίς κόστος επανέκδοσης και διαφορά ναύλου.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024