Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΚαι η Ελλάδα στον κατάλογο για καραντίνα της Νορβηγίας
Τουρισμός και δημόσια υγεία

Και η Ελλάδα στον κατάλογο για καραντίνα της Νορβηγίας

Η Νορβηγία ανακοίνωσε σήμερα ότι θα μπαίνουν υποχρεωτικά σε καραντίνα 10 ημερών όλοι όσοι φτάνουν στη χώρα από τη Βρετανία, την Αυστρία, την Ελλάδα και την Ιρλανδία, αρχής γενομένης από τις 22 Αυγούστου, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων της Covid-19 σε αυτές τις χώρες.

Πριν μια εβδομάδα η Νορβηγία επανέφερε την καραντίνα για περισσότερους ταξιδιώτες από ξένες χώρες, ενώ χθες πρόσθεσε και άλλες χώρες στον κατάλογο της, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Επίσης, επανέλαβε τη σύσταση προς τους Νορβηγούς να μην ταξιδεύουν στο εξωτερικό λόγω της απότομης αύξησης του αριθμού των νέων κρουσμάτων μόλυνσης από τον κορωνοϊό.
 
Θυμίζουμε ότι η 10ημερη καραντίνα ήδη ισχύει για την Πολωνία, τη Μάλτα, την Ισλανδία, την Κύπρο και την Ολλανδία,, τη Γαλλία, την Ελβετία, τις Νήσους Φερόες καθώς και από ορισμένες περιοχές της Δανίας και της Σουηδίας.
 
Με την νέα ανακοίνωση, θα μπαίνουν υποχρεωτικά σε καραντίνα 10 ημερών όλοι όσοι φτάνουν στη χώρα από τη Βρετανία, την Αυστρία, την Ελλάδα και την Ιρλανδία, αρχής γενομένης από τις 22 Αυγούστου 2020.
 
Είναι πλέον σαφές ότι οι ευρωπαϊκές χώρες αναζητούν τον περιορισμό του εξερχόμενου τουρισμού, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τονωθεί η εσωτερική τους οικονομία.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024