Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΚανονικά λειτουργούν οι θυγατρικές της Thomas Cook στη Σκανδιναβία
TOs

Κανονικά λειτουργούν οι θυγατρικές της Thomas Cook στη Σκανδιναβία

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Thomas Cook/Tjaereborg Σκανδιναβίας, Magnus Wikner, η εταιρεία εξασφάλισε τις απαιτούμενες χρηματοδοτήσεις και η λειτουργία της συνεχίζεται κανονικά.

Συνεχίζονται κανονικά οι πτήσεις της Thomas Cook Airlines Scandinavia, παρά την πτώχευση της Thomas Cook Group PLC, δήλωσε η θυγατρική της, Ving, σε Νορβηγία και Σουηδία.

Άλλες σκανδιναβικές θυγατρικές του Ομίλου Thomas Cook -συμπεριλαμβανομένων των Tjaereborg, Globetrotter και Spies– θα συνεχίσουν επίσης τις δραστηριότητές τους, συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

“Δεδομένου ότι είμαστε ανεξάρτητα και κερδοφόρα τμήματα του ομίλου, είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε τις επιχειρήσεις με την υποστήριξη των τραπεζών, των πιστωτών και των εγγυητών μας”, δήλωσε ο Magnus Wikner, διευθύνων σύμβουλος της Thomas Cook Northern Europe.

Οι πελάτες στη Δανία, τη Φινλανδία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία αναμένεται να μπορούν να πετούν και πάλι προς και από προορισμούς διακοπών.

Χθες Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, περίπου 6.500 άτομα στα Σκανδιναβία επηρεάστηκαν από ακυρωμένες πτήσεις μετά την κατάρρευση του βρετανικού ταξιδιωτικού κολοσσού. Από αυτούς 3.400 βρίσκονταν σε πτήσεις επιστροφής στις πατρίδες τους. Συνολικά 31 προγραμματισμένες πτήσεις της Thomas Cook Airlines Scandinavia καθηλώθηκαν χθες.

“Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι κάθε αεροπλάνο θα αναχωρήσει αύριο (σ.σ. σήμερα Τρίτη), αλλά εργαζόμαστε σκληρά για να το διασφαλίσουμε αυτό”, δήλωσε ο Wikner στο σουηδικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο SVT. “Είμαστε σε επαφή με τους πελάτες μας μέσω γραπτών μηνυμάτων και άλλων μέσων”, πρόσθεσε.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024