Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΚλειστό το αεροδρόμιο του Χαλεπίου (Συρία) λόγω επιθέσεων από αντάρτες
Αεροδρόμια

Κλειστό το αεροδρόμιο του Χαλεπίου (Συρία) λόγω επιθέσεων από αντάρτες

Κλειστό το διεθνές αεροδρόμιο Aleppo, στο Χαλέπι της Συρίας, λόγω επιθέσεων από τις αντικαθεστωτικές δυνάμεις.

Το διεθνές αεροδρόμιο του Χαλεπίου Aleppo, της μητρόπολης του βορρά στην εμπόλεμη Συρία, έκλεισε λόγω των επαναλαμβανόμενων επιθέσεων που δέχεται από δυνάμεις στασιαστών, οι οποίες ελέγχουν το μέγιστο τμήμα της περιοχής και πολλά προάστια της πόλης, ενημέρωσε το Γαλλικό Πρακτορείο πηγή προσκείμενη στις υπηρεσίες του.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι οι αεροδιάδρομοι τέθηκαν εκτός λειτουργίας “για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα” και πρόσθεσε: “Έχουν εκδηλωθεί επανειλλημένες προσπάθειες στοχοποίησης πολιοτικών αεροσκαφών από τις στρατιωτικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης, κάτι που θα οδηγούσε σε ανθρωπιστική καταστροφή”.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι αντικαθεστωτικοί έχουν αυξήσει τις επιθέσεις τους σε αεροδρόμια στην επαρχία Aleppo, σε μια προσπάθεια να φθείρουν την αεροπορική δύναμη της κυβέρνησης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023