Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςLufthansa: Επέκταση δρομολογίων μεγάλων αποστάσεων από Φρανκφούρτη και Μόναχο το καλοκαίρι του 2020
Αεροπορικές εταιρείες

Lufthansa: Επέκταση δρομολογίων μεγάλων αποστάσεων από Φρανκφούρτη και Μόναχο το καλοκαίρι του 2020

Η Eurowings ενισχύει τα δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων στους κόμβους της Lufthansa. Ο Όμιλος εστιάζει στη Βόρεια Αμερική με νέα δρομολόγια για το Λας Βέγκας, το Φοίνιξ, το Ορλάντο, το Άνκορατζ, το Σιάτλ και το Ντιτρόιτ

Ο Όμιλος Lufthansa συνεχίζει σταθερά την επέκταση των ταξιδιών αναψυχής μεγάλων αποστάσεων από τους κόμβους του στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο. Οι νέοι ελκυστικοί προορισμοί που συγκαταλέγονται στο θερινό πρόγραμμα δρομολογίων του 2020, αναμένεται να ενθουσιάσουν τους ταξιδιώτες αναψυχής. Η προσοχή εστιάζεται σε προορισμούς της Βόρειας Αμερικής – το προσεχές καλοκαίρι, η Lufthansa θα επεκτείνει τα δρομολόγιά της πραγματοποιώντας πτήσεις από και προς το Λας Βέγκας, το Φοίνιξ, το Άνκορατζ, το Σιάτλ και το Ντιτρόιτ. Οι περισσότερες πτήσεις θα εκτελούνται σε συνεργασία με την Eurowings, με αεροσκάφη Airbus A330 270 θέσεων. Η Eurowings θα έχει ήδη παρουσία στον μεγαλύτερο κόμβο της Γερμανίας στη Φρανκφούρτη από την έναρξη του χειμερινού προγράμματος πτήσεων 2019-2020 που θα τεθεί σε ισχύ στα τέλη Οκτωβρίου, προσφέροντας πτήσεις προς τα δημοφιλή νησιά των Μπαρμπέιντος και του Μαυρικίου, καθώς και προς το Λας Βέγκας και το Γουιντχόεκ. Από το Μόναχο, η Eurowings πραγματοποιεί δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων σε επιλεγμένους τουριστικούς προορισμούς από το καλοκαίρι του 2018.

Ο Όμιλος Lufthansa αυξάνει σημαντικά την παρουσία του στον κόμβο του Μονάχου και συνεχίζει την επέκτασή του στην Ασία με την προσθήκη του Bangalore. Ταυτόχρονα, ο Όμιλος Lufthansa αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ταξιδιών αναψυχής στην Ευρώπη. Μάλιστα, η ζήτηση σε αυτόν τον τομέα αυξάνεται ραγδαία. Συνεπώς, ενισχύουμε τα δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων από τη Φρανκφούρτη και το Μόναχο σε συνεργασία με την Eurowings, επεκτείνοντας περεταίρω τις νέες πτήσεις που έχουν ήδη προγραμματι-στεί να ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2019. Οι πτήσεις της Lufthansa και οι κόμβοι της Φρανκφούρτης και του Μονάχου θα διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τους επιβάτες μας να φτάσουν στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου στο μέλλον“, αναφέρει ο Harry Hohmeister, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Deutsche Lufthansa AG και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της Lufthansa. Η Lufthansa θα υποστηρίξει την προώθηση των νέων δρομολογίων μεγάλων αποστάσεων της Eurowings με την παγκόσμια εμπορική πολιτική της, καθώς και με την υψηλή ποιότητα επίγειας εξυπηρέτησης που προσφέρει.

Το νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων του 2020 από τη Φρανκφούρτη και το Μόναχο, αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πώς συνδυάζουμε τα πλεονεκτήματα των δύο αεροπορικών εταιρειών προς όφελος των πελατών μας: με μία σειρά προϊόντων προσαρμοσμένων στους παραθεριστές και τις οικογένειες και με ένα νέο, μοντέρνο, καινοτόμο προϊόν από την Eurowings – υποστηριζόμενο από το μάρκετινγκ και την εμπορική δύναμη της Lufthansa. Αυτή η εξαιρετική σύνθεση μας επιτρέπει να τοποθετήσουμε τον Όμιλο Lufthansa στην αναπτυσσόμενη αγορά ταξιδιών αναψυχής μεγάλων αποστάσεων“, αναφέρει ο Thorsten Dirks, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Deutsche Lufthansa AG και διευθύνων σύμβουλος της Eurowings.

Αναλυτικά οι νέοι προορισμοί από τη Φρανκφούρτη:
Από τις 29 Απριλίου 2020, η Eurowings θα πραγματοποιεί δρομολόγια προς το Φοίνιξ της Αριζόνα από τον μεγαλύτερο κόμβο της Γερμανίας πέντε φορές την εβδομάδα – κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή. Η πτήση θα αναχωρεί από τη Φρανκφούρτη στις 2:05 μ.μ. και θα προσγειώνεται στον προορισμό της στις 5:05 μ.μ. τοπική ώρα. Η πτήση επιστροφής θα αναχωρήσει από το Φοίνιξ στις 6:55 μ.μ. και θα προσγειώνεται στη Φρανκφούρτη στις 3:05 μ.μ. την επόμενη μέρα.

Νέος προορισμός στο θερινό πρόγραμμα πτήσεων του 2020 από τη Φρανκφούρτη, η πόλη του Άνκορατζ στην αμερικανική πολιτεία της Αλάσκας. Η Eurowings θα εκτελεί δρομολόγια τρεις φορές την εβδομάδα, από την 1η Ιουνίου 2020 – κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο. Η πτήση ανα-χώρησης θα απογειώνεται από τη Φρανκφούρτη στις 10:30 π.μ. και θα προσγειώνεται στο Anchorage στις 11:55 τοπική ώρα. Η πτήση επιστροφής θα ανα-χωρεί από την Αλάσκα στις 1:55 μ.μ. τοπική ώρα, και θα προσγειώνεται στη Φρανκφούρτη στις 10:45 π.μ. την επόμενη μέρα.

Πέρα από τα δρομολόγια αυτά, οι πτήσεις προς το Windhoek και το Las Vegas που θα συμπεριλαμβάνονται στο χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων 2019/2020 θα συνεχίσουν να προσφέρονται και το καλοκαίρι του 2020.

Αναλυτικά οι νέοι προορισμοί από το Μόναχο:
Από την 1η Ιουνίου 2020, θα πραγματοποιούνται πτήσεις προς το Σιάτλ καθημερινά εκτός Πέμπτης. Η πτήση θα αναχωρήσει από το Μόναχο στις 3:30 μ.μ. και θα φθάνει στον προορισμό της στις 4:55 μ.μ. τοπική ώρα. Η πτήση επιστροφής θα ξεκινά από το Σιάτλ στις 6:45 μ.μ. και θα επιστρέφει στο Μόναχο στις 1:50 μ.μ. την επόμενη μέρα.

Ένας άλλος προορισμός των ΗΠΑ που θα εξυπηρετείται από το Μόναχο είναι το Ντιτρόιτ. Από τις 4 Μαΐου 2020, η Lufthansa θα πραγματοποιεί πτήσεις με το Airbus A350 στην πόλη του Μίσιγκαν πέντε φορές την εβδομάδα – κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Η πτήση θα αναχωρεί στις 12:40 μ.μ. και προσγειώνεται στις 3:45 μ.μ. τοπική ώρα. Η πτήση επιστροφής στη Γερμανία θα απογειώνεται στις 5:35 μ.μ. τοπική ώρα και θα επιστρέφει στο Μόναχο στις 7:45 π.μ. το επόμενο πρωί.

Από τις 31 Μαρτίου 2020, η Lufthansa θα πραγματοποιεί πτήσεις με το Airbus A350 στην ινδική μητρόπολη του Μπανγκαλόρ πέντε φορές την εβδομάδα – κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Η πτήση θα απογειώνεται από το Μόναχο στις 11:55 π.μ. και θα προσγειώνεται στο Μπανγκαλόρ στις 0:05 π.μ. τοπική ώρα την επόμενη μέρα. Η πτήση επιστροφής στη Γερμανία θα αναχωρεί στις 1:45 π.μ. τοπική ώρα και θα φθάνει στο Μόναχο στις 7:30 π.μ.

Οι πτήσεις σε όλες αυτές οι πόλεις θα εκτελούνται για πρώτη φορά από το Μόναχο με το τελευταίας τεχνολογίας και ιδιαίτερα αποδοτικό Airbus A350-900.

Πέρα από αυτές τις πτήσεις, ο Όμιλος Lufthansa θα πραγματοποιεί δύο επιπλέον δρομολόγια από τον κόμβο της Lufthansa στο Μόναχο: η Eurowings θα προσφέρει πτήσεις προς το Λας Βέγκας δύο φορές την εβδομάδα από τις 6 Απριλίου 2020, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή. Οι πτήσεις θα αναχωρούν από τη βαυαρική πρωτεύουσα στις 11:45 π.μ. και θα προσγειώνονται στο Λας Βέγκας στις 2:40 μ.μ. τοπική ώρα. Η πτήση επιστροφής θα ξεκινάει από το Λας Βέγκας στις 4:30 μ.μ. και θα φθάνει στο Μόναχο στις 12:55 μ.μ. την επόμενη μέρα. Τα κα-λοκαιρινά δρομολόγια έρχονται να συμπληρώσουν τις πτήσεις που πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου με τη Lufthansa  από τη Φρανκφούρτη στη λαμπερή αμερικανική μητρόπολη τρεις φορές την εβδομάδα.

Ένας ακόμη προορισμός των ΗΠΑ που θα εξυπηρετείται από το Μόναχο είναι το Ορλάντο. Από τις 7 Απριλίου 2020, η Eurowings θα πραγματοποιεί πτήσεις με το Airbus A330 στην Φλόριντα τρεις φορές την εβδομάδα – κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Η αναχώρηση θα γίνεται στις 9:10 και η πτήση θα προσγειώνεται στις 1:55 μ.μ. τοπική ώρα. Η πτήση επιστροφής στη Γερμανία θα αναχωρεί στις 3:45 μ.μ. τοπική ώρα και θα φθάνει στο Μόναχο στις 7:20 π.μ. το επόμενο πρωί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024