Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΜείωση των ναύλων από την Aegean ζητούν τα τουριστικά γραφεία του Ηρακλείου
Αεροπορικές εταιρείες

Μείωση των ναύλων από την Aegean ζητούν τα τουριστικά γραφεία του Ηρακλείου

Σε συνάντηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, του Συνδέσμου Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης και ανώτατων στελεχών της Aegean Airlines συζητήθηκε η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας, καθώς επίσης τις προτάσεις για μείωση του μεταφορικού κόστους και, κατ’επέκταση, των αεροπορικών εισιτήριων.

Η αεροπορική διασύνδεση του Ηρακλείου με τους υπόλοιπους εγχώριους προορισμούς, και κυρίως με την Αθήνα, τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης μεταξύ της διοίκησης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, του Συνδέσμου Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης και ανώτατων στελεχών της Aegean Airlines.

Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, ο διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας – Κύπρου της αεροπορικής εταιρείας κ. Στέφανος Σαδόπουλος και ο διευθυντής Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας κ. Πάρης Επιτροπάκης συζήτησαν με τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας, καθώς επίσης τις προτάσεις για μείωση του μεταφορικού κόστους και, κατ’επέκταση, των αεροπορικών εισιτήριων.

“Καταθέσαμε τους προβληματισμούς της επιχειρηματικής κοινότητας για το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων και ζητήσαμε να εξετασθεί το ενδεχόμενον μείωσης σε ορισμένες κατηγορίες ναύλων”, επισήμανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης, ενώ ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης κ. Μιχάλης Βλατάκης αναφέρθηκε στις υψηλές προδιαγραφές της εταιρείας που την κατατάσσουν ανάμεσα στις σημαντικότερες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, τονίζοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα, ώστε να είναι προσιτές οι τιμές για όλους τους ταξιδιώτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024